L'Eliana incorpora 9 persones pel programa EMPUJU i EXPLUS L'Eliana incorpora 9 persones pel programa EMPUJU i EXPLUS
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana incorpora 9 persones pel programa EMPUJU i EXPLUS

L'Ajuntament de l'Eliana ha dut a terme un  procés de contractació en el marc dels programes EMPUJU i EXPLUS, incorporant un total de 9 persones en la seua plantilla. Aquesta acció ha sigut possible gràcies a una inversió estratègica que ascendeix a 166.673 euros provinents de la subvenció atorgada per LABORA Servei Valencià d'Ocupació i Formació, a la qual se sumen altres 145.371 euros aportats des de recursos propis de l'Ajuntament. Aquest compromís excepcional del Consistori en els últims anys té com a objectiu principal beneficiar la major quantitat possible d'elianers i elianeres que es trobaven desocupats.

Aquesta inversió extraordinària ha aconseguit, durant aquest any, la incorporació de 5 de les 9 persones contractades. L'Alcalde Salva Torrent, acompanyat per la regidora de Polítiques d'Ocupació i Desenvolupament Local, Marta Andrés, ha donat la benvinguda a aquest nou personal en el Saló de Plens. Aquests nous empleats han començat a treballar aquesta mateixa setmana en diversos departaments municipals, amb contractes laborals temporals de 12 mesos a temps complet.

Dins d'aquest grup de recent contractats, es troben dues persones per a tasques d'administració general, un tècnic informàtic, una educadora social i un peó d'obres públiques del programa EMPUJU, destinat a joves menors de 30 anys. El seu objectiu és millorar l'accés a l'ocupació i a mesures d'activació per a la població jove, especialment a través de l'aplicació de la Garantia Juvenil.

D'altra banda, el programa EXPLUS, dirigit a persones majors de 30 anys, ha incorporat tres mantenidors d'instal·lacions esportives del Poliesportiu i del Hòrt de les Taules, així com una empleada administrativa de serveis municipals. En aquest cas, el propòsit és millorar l'accés a l'ocupació i a mesures d'activació laboral per a tots els demandants d'ocupació, amb un enfocament especial en les persones desocupades de llarga durada, els grups desfavorits en el mercat laboral i les persones inactives.

L'Alcalde va destacar l'esforç econòmic que realitza l'Ajuntament en l'àmbit de l'ocupabilitat local, amb l'objectiu d'expandir aquests programes i arribar al major nombre possible de persones, contribuint així a mitigar i millorar les taxes d'atur a l'Eliana. Aquest compromís reflecteix la dedicació de l'administració local per a oferir oportunitats laborals i enfortir l'economia de la comunitat.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal