L'Eliana Impulsa la Mobilitat Sostenible amb Aparcaments Intel·ligents per a Bicicletes L'Eliana Impulsa la Mobilitat Sostenible amb Aparcaments Intel·ligents per a Bicicletes
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana Impulsa la Mobilitat Sostenible amb Aparcaments Intel·ligents per a Bicicletes



Els 2 primers estan situats enfront del Poliesportiu i el Centre Esportiu Mandor.  

L'Ajuntament de l'Eliana continua demostrant el seu compromís amb la sostenibilitat i la modernització, amb la instal·lació de nous aparcaments intel·ligents i segurs per a bicicletes. Aquesta iniciativa, que reflecteix el constant esforç per promoure desplaçaments respectuosos amb el medi ambient, ha estat un pas ferm cap a un futur més ecològic i eficient.

Els dos primers aparcaments es troben estratègicament situats davant del Poliesportiu Municipal i del Centre Esportiu Mandor. Amb un total de 32 places, la meitat d'elles equipades amb cadenat incorporat, l'espai ofereix una solució pràctica i segura per als residents de l'Eliana que opten per la bicicleta com a mitjà de transport.

El projecte, que ha estat possible gràcies al cofinançament de la Diputació de València a través d'una subvenció per a actuacions smart cities 2022, ha representat una inversió de 25.000 euros. Aquesta nova infraestructura no només busca facilitar l'estacionament de bicicletes, sinó també fomentar l'ús d'aquest mitjà de transport com una opció viable i pràctica per als ciutadans.

L'ús dels aparcaments intel·ligents és senzill i pràctic. Mitjançant l'escaneig del codi QR de la parada a través d'una aplicació específica, els usuaris poden realitzar el registre i bloquejar o desbloquejar el cadenat de manera còmoda i ràpida. Això no només ofereix comoditat, sinó que també proporciona una capa addicional de seguretat i protecció per a les bicicletes estacionades.

Jorge Pérez Comeche, regidor de Modernització, ha expressat la seua intenció de continuar ampliant aquesta infraestructura, amb plans per completar el tram pendent del carril bici del barranc i instal·lar noves estacions d'aparcament segures i sensoritzades. Aquest compromís amb el foment de la mobilitat ciclista reflecteix la visió de l'Ajuntament de l'Eliana cap a un futur més sostenible i respectuós amb el medi ambient.

Aquesta iniciativa s'emmarca dins de l'objectiu estratègic número 5 de l'Agenda Urbana Local, que posa un fort èmfasi en la promoció de la proximitat i la mobilitat sostenible. Amb aquesta última acció, l'Eliana s'avança cap a la construcció d'una comunitat més ecològica i compromesa amb un futur més verd i sostenible per a tothom.

#MobilitatSostenible #AparcamentsIntel·ligents #ElianaVerda #SostenibilitatUrbana
Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal