L'Eliana commemora el Dia Mundial de la Salut Mental amb activitats fins al 23 d'octubre L'Eliana commemora el Dia Mundial de la Salut Mental amb activitats fins al 23 d'octubre
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana commemora el Dia Mundial de la Salut Mental amb activitats fins al 23 d'octubre


L'Eliana Conmemora el Dia Mundial de la Salut Mental amb un Programa d'Actes Diversos

La programació compren diverses activitats que tindran lloc entre el 10 i el 23 d'octubre.

Ahir, 10 d'octubre, l'Ajuntament de l'Eliana commemora el Dia Mundial de la Salut Mental amb l'objectiu de conscienciar globalment sobre els problemes de salut mental i promoure la importància de cuidar i mantenir aquest aspecte de la salut de la ciutadania.

El lema proposat per la Federació Mundial de la Salut Mental per aquest any, "Salut Mental, Salut Mundial: un dret universal", representa el compromís global per a crear consciència sobre la salut mental i defensar-la com un dret universal.

Durant la campanya d'aquest any, es desenvoluparan diverses activitats amb l'objectiu de sensibilitzar i informar sobre la salut mental a tota la població elianera. Per a començar, el dimarts 10 d'octubre s'ha realitzat la col·locació de la pancarta commemorativa al balcó de l'Ajuntament.

El dimecres 11 d'octubre, es durà a terme una jornada de conscienciació mitjançant un estand informatiu instal·lat en el mercat setmanal de l'Eliana. Així mateix, el dia 18 d'octubre, de 18 a 20 hores, al Centre Sociocultural, se celebrarà una taula rodona amb el tema "Convivint amb la salut mental," en la qual participaran experts en la matèria, així com un familiar i un usuari que compartiran les seves experiències en primera persona. Aquest acte estarà obert a la participació de la ciutadania en general.

Dins de l'àmbit educatiu, per a conscienciar els adolescents sobre la necessitat de vigilar i cuidar la seva salut mental, s'han organitzat tallers que començaran a l'Institut de l'Eliana i s'expandiran als altres centres educatius al llarg de l'any escolar. Aquests tallers estan destinats a joves de 8 a 18 anys.

La regidora de Polítiques Socials, Eva Santafé, ha destacat la importància de conscienciar els joves i la població en general sobre l'impacte significatiu que la salut mental té en el benestar de les persones i la necessitat d'acabar amb els mitjans necessaris per a millorar-la en la vida quotidiana.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal