L'Ajuntament de Paterna inverteix més de 110.000 euros en la nova il·luminació LED de la Ciutat Esportiva L'Ajuntament de Paterna inverteix més de 110.000 euros en la nova il·luminació LED de la Ciutat Esportiva
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Paterna inverteix més de 110.000 euros en la nova il·luminació LED de la Ciutat Esportiva

L'aposta per la millora de les instal·lacions esportives és una prioritat de l'Ajuntament de Paterna, i en una nova iniciativa, s'han invertit més de 110.000 euros en la modernització de la il·luminació LED de la Ciutat Esportiva de Paterna. Aquesta inversió té l'objectiu de millorar la qualitat i l'eficiència energètica de les instal·lacions, beneficiant tant als esportistes com als veïns i veïnes de la localitat. En aquesta entrada del blog, explorarem a fons aquesta iniciativa i els seus beneficis.

El Tinent Alcalde d'Educació, Esports i Innovació, José Manuel Mora, ha destacat la importància d'aquesta actuació com una expressió concreta del compromís de l'equip de govern socialista amb l'esport i la millora de les instal·lacions per al gaudi i ús dels veïns i veïnes en la seua pràctica diària. Aquesta inversió respon a la necessitat de mantenir les instal·lacions esportives en òptimes condicions i millorar-ne la sostenibilitat.

Detalls de la Nova Il·luminació LED

La inversió es va centrar en el canvi del sistema d'il·luminació dels camps de futbol exteriors en la Ciutat Esportiva de Paterna. El projecte va incloure la instal·lació de projectors de tecnologia LED, cada un amb 192 LEDs i una potència de 1200W. Aquesta nova il·luminària és d'alta eficiència energètica i té la capacitat de reduir significativament el consum energètic actual.

El nivell mitjà d'il·luminació projectat en els camps és de 210,8 luxes, en compliment de la normativa. Aquesta millora no només augmentarà la qualitat de l'enllumenat dels camps, sinó que també contribuirà a la reducció de la despesa energètica, un pas important cap a la sostenibilitat.

Millores Anteriors a la Ciutat Esportiva

Aquesta no és l'única millora que s'ha dut a terme a la Ciutat Esportiva de Paterna. Aquest estiu, es va realitzar una renovació completa de la piscina coberta situada en aquesta instal·lació. Aquesta renovació va incloure la substitució total del revestiment impermeable de PVC de tots dos gots de la piscina (principal i d'aprenentatge), la dotació de paviment antilliscant en les escales, el marcatge nou de carrers i el canvi de la totalitat de la pedra de coronació. A més, es va dur a terme una tasca de sanejament i millora de la impermeabilització dels gots de compensació de totes dues piscines.

Aquesta inversió en la nova il·luminació LED de la Ciutat Esportiva de Paterna és un pas positiu cap a la millora de les instal·lacions esportives i la sostenibilitat energètica.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal