L'Ajuntament de Llíria convoca el Concurs de Curtmetratges '2 minuts d'igualtat' L'Ajuntament de Llíria convoca el Concurs de Curtmetratges '2 minuts d'igualtat'
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Llíria convoca el Concurs de Curtmetratges '2 minuts d'igualtat'


Els treballs es podran presentar fins al pròxim 1 de novembre

L'Ajuntament de Llíria ha anunciat la setena edició del Concurs de Curtmetratges "2 minuts d'igualtat", una iniciativa que es porta a terme anualment en commemoració del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona. El propòsit fonamental d'aquest certamen és sensibilitzar la societat sobre la problemàtica de la violència de gènere, al mateix temps que fomenta l'expressió creativa i artística.

En aquesta edició, el concurs està obert a la participació de qualsevol persona major de 14 anys, ja siga de forma individual o en grup, la qual cosa brinda una àmplia oportunitat perquè els talents locals puguen expressar els seus punts de vista sobre aquest tema crucial. Els participants tenen fins al 1 de novembre per a presentar els seus treballs audiovisuals, que han de ser originals i tindre una duració màxima de dos minuts.

Un aspecte destacat d'enguany és l'enfocament en el nou model de masculinitat en favor de la igualtat com a tema central. Això reflecteix un intent de desafiar les nocions tradicionals de gènere i promoure una visió més inclusiva i equitativa de les relacions entre homes i dones.

Els premis es distribuiran en tres categories: joves de 14 a 16 anys, 17 a 18 anys i majors de 19 anys. El primer lloc de cada categoria rebrà un premi de 250 euros, mentre que el segon lloc obtindrà 200 euros. A més, es concedirà un guardó econòmic de 200 euros al millor curtmetratge del públic, la qual cosa involucra la comunitat en l'avaluació de les obres.

La lliurament de premis està programada per al 23 de novembre, la qual cosa proporciona un estímul addicional perquè els participants mostren la seua creativitat i compromís amb la igualtat de gènere a través de la cinematografia. Aquesta iniciativa de l'Ajuntament de Llíria és un pas valuós cap a la conscienciació i la promoció d'una societat més igualitària i lliure de violència de gènere.

Les bases del Concurs de Curts "2 minuts d'igualtat" de Llíria 2023 estan disponibles en la web municipal.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal