L'Ajuntament de Bétera forma als agents de la Policia Local en suport vital bàsic i reanimació cardiopulmonar (RCP) L'Ajuntament de Bétera forma als agents de la Policia Local en suport vital bàsic i reanimació cardiopulmonar (RCP)
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Bétera forma als agents de la Policia Local en suport vital bàsic i reanimació cardiopulmonar (RCP)

Durant el mes d'octubre 60 persones entre els quals es troba un gran nombre d'agents estan aprenent coneixements en RCP i ús de desfibril·ladors per a millorar la seua capacitat de reacció davant emergències.

• A més també està participant en este Curs personal municipal com els socorristes de la piscina, empleats dels diferents edificis públics així com el personal de la Llar del Jubilat.

 En el marc del compromís municipal amb la seguretat i la salut dels ciutadans, l'Ajuntament de Bétera ha posat en marxa un programa formatiu destinat als agents de la Policia Local, centrat en el suport vital bàsic i la reanimació cardiopulmonar (RCP). Aquesta iniciativa, que s'ha dut a terme durant el mes d'octubre, ha comptat amb la participació d'un total de 60 persones, incloent-hi els agents de la Policia Local, socorristes de la piscina, empleats dels edificis públics i personal de la Llar dels Jubilats

El curs, avalat per l'Escola Valenciana d'Estudis de la Salut Pública (EVES), ha abordat diverses temàtiques rellevants, des de les maniobres RCP fins a l'ús dels desfibril·ladors en pacients adults i pediàtrics. A més, l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, i el regidor de Sanitat, Carlos Abad, han mostrat el seu suport a aquesta iniciativa, subratllant la importància de garantir una resposta ràpida i eficient davant de situacions d'emergència.

Cal destacar que Bétera ha estat reconeguda com un municipi cardioprotegit des de novembre de 2021, comptant amb un total de 9 desfibril·ladors distribuïts estratègicament en els edificis municipals, així com en altres espais públics, com la piscina coberta i la Llar dels Jubilats. Aquesta mesura ha estat aclamada pel regidor de Seguretat Ciutadana, Manuel Pérez, qui ha subratllat la importància de la prevenció i la preparació per a situacions crítiques.

D'altra banda, la regidoria de Sanitat ha reiterat el seu compromís amb la formació contínua del personal municipal, reconeixent el paper vital que juguen els cossos de seguretat en els primers minuts d'una emergència. A través d'aquestes accions, l'Ajuntament de Bétera busca millorar la supervivència dels ciutadans en situacions d'emergència, reforçant la seua aposta per la seguretat i el benestar de la comunitat local.

         




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal