La Comissió Executiva Nacional del PSPV nomena Rosa Peris vicesecretària d'igualtat La Comissió Executiva Nacional del PSPV nomena Rosa Peris vicesecretària d'igualtat
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Comissió Executiva Nacional del PSPV nomena Rosa Peris vicesecretària d'igualtat

Puig i Martínez representaran als socialistes valencians a Madrid, mentre que Alfaro serà proposat com a vicepresident de la FVMP

La Comissió Executiva Nacional (CEN) del PSPV-PSOE ha aprovat reforçar la seua executiva amb el nomenament de Rosa Peris --portaveu d'Igualtat de la formació en Les Corts-- com a nova sotssecretària d'igualtat del partit. Així mateix, L'es ha triat a Ximo Puig i Carmen Martínez com a president i secretària, respectivament, dels parlamentaris socialistes valencians a Madrid.

Així ho ha anunciat la sotssecretària general del PSPV-PSOE, Pilar Bernabé, després de Comissió Executiva Nacional dels socialistes valencians que s'ha celebrat aquest dilluns, segons ha indicat el PSPV en un comunicat.

Bernabé s'ha referit a Peris com "una dona referent en el socialisme valencià, amb una llarga trajectòria en la lluita per la igualtat i que compta amb el reconeixement i suport dels col·lectius feministes en la Comunitat Valenciana".

"Davant les reculades del Consell de Mazón amb la ultradreta, els i les socialistes no consentirem ni un pas arrere en la lluita per la igualtat i barallarem el negacionismo de la violència masclista d'aquest Govern", ha assegurat.

Als nomenaments de Puig i Martínez com a representants dels parlamentaris socialistes valencians a Madrid, se suma l'elecció d'Alejandro Soler i Rocío Briones com a coordinadors en el Congrés dels Diputats i el Senat.

Per part seua, Lázaro Azorín serà el coordinador dels parlamentaris per la província d'Alacant; Vicent Sarrià, de la de València i Susana Ros, de la província de Castelló.

RUBÉN ALFARO, PROPOSAT PER A VICEPRESIDENT DE LA FVMP
Respecte a la formació de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), el PSPV-PSOE ocuparà una vicepresidència per a la qual ha proposat a l'actual alcalde d'Elda, Rubén Alfaro.

A més, el càrrec de portaveu del grup socialista l'ostentarà Robert Raga, primer edil de Riba-roja del Túria. I Tania Baños, alcaldessa de La la Vall d'Uixó serà portaveu adjunta.

CELEBRACIÓ DEL 9 D'OCTUBRE
D'altra banda, Bernabé ha avançat que enfront del "sectarisme" del 'president' de la Generalitat, Carlos Mazón, i el "negacionismo lingüístic i de la nostra identitat" que estan duent a terme des del Consell, el PSPV-PSOE commemorarà el 9 d'Octubre en un acte a Quart de Poblet (València).

La sotssecretària general ha assenyalat que va ser en aqueix mateix municipi on, l'any 1979, es van reunir alcaldes i alcaldesses valencians per a "reivindicar l'autogovern valencià".

SUPORT "SENSE FISSURES" A SÁNCHEZ
Finalment, Pilar Bernabé ha mostrat el suport "rotund i sense fissures" del PSPV-PSOE a Pedro Sánchez "per a formar un Govern de progrés, que representa a l'Espanya plural i diversa, la que respecta als territoris i les identitats".

"Aquesta és l'Espanya en la qual creem els socialistes, que és reflex de la societat actual i que així s'ha vist reflectida en el resultat de les urnes del passat 23J", ha reivindicat.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal