La Casa de la Dona de Paterna estrena programació per a la temporada de tardor La Casa de la Dona de Paterna estrena programació per a la temporada de tardor
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Casa de la Dona de Paterna estrena programació per a la temporada de tardor

La Casa de la Dona estrena programació tardorenca per als mesos d'octubre, novembre i desembre


D'esta manera, les activitats previstes en esta nova instal·lació municipal dedicada al teixit associatiu del municipi, comencen amb el documental de la directora i productora Mabel Lozano 'Biografía del cadàver d'una dona' que va rebre un Premi Goya l'any 2021.

Es tracta de la primera jornada d'informació i sensibilització contra el tràfic sexual de dones i xiquetes a través d'un videofórum i que tindrà lloc divendres que ve 20 d'octubre a les 18h, en el Casino de la Plaça.

Referent a això, la Tinenta Alcalde de Garantia Social, Igualtat i Tradicions, Isabel Segura ha destacat que "a través d'esta nova programació este equip de govern socialista donem vida a un nou espai a la nostra ciutat amb la finalitat de visibilitzar un punt de trobada, de convivència i respecte per a aconseguir una igualtat efectiva".

En este sentit, durant l'últim trimestre d'enguany, la Casa de la Dona acollirà a més tallers sobre apoderament dirigit a les dones, sobre educació nutricional, de sexualitat i benestar, sobre teatre terapèutic, entre altres, així com desdejunis violetes en els quals s'abordaran qüestions sobre la violència sexual o el feminisme com a resposta, etc.

Així mateix, la 'Exposició 016' que versarà sobre un projecte explicatiu de la violència de gènere també forma part de la nova agenda de la Casa de la Dona i es podrà visitar del 6 al 17 de novembre, en horari de 9 a 13 hores i de 16 a 19 hores.

Finalment, tota la programació de la Casa de la Dona de Paterna està disponible en la pàgina web de l'Ajuntament i les persones interessades a participar en cadascuna de les activitats podran realitzar les seues inscripcions en el telèfon 671 04 21 28.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal