Exsubsecretari de la Conselleria de Justícia de la C.V. Impugna el seu cessament per la consellera de Vox Exsubsecretari de la Conselleria de Justícia de la C.V. Impugna el seu cessament per la consellera de Vox
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Exsubsecretari de la Conselleria de Justícia de la C.V. Impugna el seu cessament per la consellera de Vox

Segons ha publicat Confilegal, un nou desenvolupament dins de l'àmbit polític valencià, Luis Manuel Martín Domínguez, qui ocupara per dos mesos el càrrec d'exsubsecretari de la Conselleria de Justícia i Interior de la Comunitat Valenciana, ha presentat un recurs davant el Tribunal Superior de Justícia de València impugnant el seu cessament. El cessament es va produir per part del Consell de Mazón  poc temps després del seu nomenament i en conéixer-se que tenia una condemna per violència de gènere en el seu historial, amb una pena de 54 dies de treball a la comunitat, datada en l'any 2011.

El nomenament de Martín Domínguez per al càrrec de subsecretari (un carrec politic de confiança) va tenir lloc el 26 de juliol per la Consellera Elisa Núñez (VOX), mentre que el seu cessament es va materialitzar el 14 de setembre del mateix any. La seua renúncia a la militància en Vox, partit al qual pertanyia, es deu a "discrepàncies amb la línia ideològica de la formació política".

Mazón i la consellera Elisa Núñez, després de conéixer la condemna anterior de Martín Domínguez, va expressar la pèrdua de confiança en ell com a subsecretari. 

L'advocat de Martín Domínguez argumenta que el seu cessament no s'ajusta a dret i que la condemna de 2011 va ser obtinguda de manera il·legítima. A més, es destaca que els fets en qüestió van ocórrer fa més d'una dècada, la qual cosa, segons la defensa, no hauria d'afectar la confiança dipositada en Martín Domínguez en el seu càrrec polític.

És rellevant esmentar que aquest no és el primer cop que Martín Domínguez s'enfronta a un cessament de les seues funcions en l'àmbit polític. L'any 2021, també va ser cessat en relació amb el seu càrrec al Centre d'Acollida de Refugiats d'Alcobendas, un cas que encara està pendent de sentència. Els actes d'aquest altre cessament va ocorrer en conéixer-se que va intentar col·locar a la seua parella i va pressionar usant el seu càrrec.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal