El Ple de l'Eliana aprova per unanimitat la creació de zones verdes a Montealegre i Montepilar El Ple de l'Eliana aprova per unanimitat la creació de zones verdes a Montealegre i Montepilar
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Ple de l'Eliana aprova per unanimitat la creació de zones verdes a Montealegre i Montepilar

La sessió del Ple de l'Ajuntament de l'Eliana ha estat marcada per la decisió unànime de crear noves zones verdes, el nomenament del jutge de pau i l'expressió de reconeixement per tasques exemplars. A més, les qüestions relacionades amb l'accés a l'habitatge i les resolucions internacionals també van estar presents en l'ordre del dia.

En la sessió plenaria ordinària del mes d'octubre, on s'han abordat els assumptes rellevants cap destacar, sobretot, l'acord unànime de tots els grups polítics, com ara el PSPV, PP, Compromís i Vox, per a la creació de nous espais verds en les àrees de Montealegre i Montepilar. Aquesta mesura se suma a l'Agenda Urbana Local com a compromís adquirit.

Cal destacar que l'Eliana ja compta amb una àmplia extensió de zones verdes, concretament 425.000 metres quadrats, amb una xifra de 23 metres quadrats per habitant. Aquesta xifra supera significativament les recomanacions de l'Organització Mundial de la Salut (OMS), que establixen 10 metres quadrats per habitant. Això reflecteix la vocació sostenible i verda del municipi.

En aquesta mateixa sessió, també s'ha procedit al nomenament del jutge de pau, amb la decisió unànime de continuar amb Rafael Desco Coll en aquest important càrrec. L'alcalde, Salva Torrent, ha destacat la importància de comptar amb persones com ell al servei del poble de l'Eliana.

A més a més, es va expressar el reconeixement i la gratitud cap a l'oficial Francisco Javier Desco Deval per 25 anys de servei a la comunitat. Aquesta tasca va incloure una destacada actuació en l'ajuda a una dona amb conductes suïcides, i com a mostra d'agraïment, es tramitarà una felicitació pública a la Generalitat Valenciana.

La sessió també va donar lloc a l'aprovació d'una moció conjunta de PSPV i Compromís que declara les zones de mercat residencial tensionat a l'Eliana. Aquesta mesura té com a objectiu ajudar les persones més vulnerables a accedir a una vivenda.

Per últim, es va abordar una moció conjunta de PSPV, Compromís i PP en relació amb les resolucions de les Nacions Unides sobre Palestina davant la guerra del Sucot. Aquesta moció va ser objecte de votació, reflectint les diferents posicions polítiques en aquest tema.

La sessió del Ple de l'Ajuntament de l'Eliana ha estat marcada per la decisió unànime de crear noves zones verdes, el nomenament del jutge de pau i l'expressió de reconeixement per tasques exemplars. A més, les qüestions relacionades amb l'accés a l'habitatge i les resolucions internacionals també van estar presents en l'ordre del dia.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal