El jutge cita a declarar com a testimoni la víctima dels abusos sexuals de l'exmarit d'Oltra i al excap de gabinet El jutge cita a declarar com a testimoni la víctima dels abusos sexuals de l'exmarit d'Oltra i al excap de gabinet
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El jutge cita a declarar com a testimoni la víctima dels abusos sexuals de l'exmarit d'Oltra i al excap de gabinet

El Jutjat d'Instrucció número 15 de València ha pres una decisió rellevant en el cas dels abusos sexuals relacionats amb l'exmarit de l'exvicepresidenta de la Generalitat i exconsellera Mónica Oltra. Segons la resolució  alçat el secret de sumari de la segona peça separada en la causa ha desencadenat una sèrie d'esdeveniments significatius en el procés judicial.

En primer lloc, es destaca que el jutge ha citat a declarar la víctima dels abusos sexuals pel pròxim 13 de desembre, a les 17 hores, en qualitat de testimoni. Aquest pas és crucial en la investigació en curs, ja que s'espera que la declaració proporcione informació essencial per al desenvolupament del cas.

A més a més, la resolució ha determinat la comparèixença en qualitat d'investigats, el pròxim 8 de novembre a les 17 hores, de l'excap de gabinet d'Oltra, Miquel Real, i de l'exsubsecretari de la Conselleria Francesc Gamero. Aquesta mesura reforça la importància d'aclarir qualsevol implicació addicional en l'assumpte.

En el mateix ordre d'idees, el jutge ha decidit unir a la causa un informe emès pel fiscal, el qual mostra interès en la pròrroga del termini d'instrucció per un mínim de sis mesos. Aquesta extensió temporal suggereix la complexitat del cas i la necessitat d'una investigació exhaustiva per aclarir tots els detalls rellevants.

Cal destacar que l'exmarit d'Oltra, prèviament condemnat a cinc anys de presó en desembre de 2019, continua sent una figura central en aquest procés judicial. La seua condemna, ratificada pel Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) i actualment pendent de recurs al Suprem, afig un matís crucial al cas en curs.

 Les afirmacions d'Oltra, negant qualsevol implicació en l'obertura d'una investigació paral·lela a la judicial, juntament amb la seua afirmació d'haver-se assabentat dels abusos el 4 d'agost de 2017, quan va rebre una notificació judicial al seu domicili, suggereixen una trama complexa que el jutge està tractant d'aclarir.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal