El Govern acusa el PP de convertir el 12 d'octubre en "la festa de l'insult" sempre que governa el PSOE El Govern acusa el PP de convertir el 12 d'octubre en "la festa de l'insult" sempre que governa el PSOE
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Govern acusa el PP de convertir el 12 d'octubre en "la festa de l'insult" sempre que governa el PSOE

   

   La ministra de Política Territorial i portaveu del Govern en funcions, Isabel Rodríguez, ha assenyalat que cada vegada que no governa el PP la Festa Nacional del 12 d'octubre es converteix en la festa de l'insult" en referència als esbroncs que ha rebut el president del Govern en funcions, Pedro Sánchez en anteriors edicions.

   Així en ser qüestionada directament sobre si tem que hi haja una mobilització de protesta encoratjada pel PP el 12 d'octubre, Rodríguez ha assenyalat: "No és que el Govern crea o deixe de creure, s'ha donat la circumstància que cada vegada que en aquest país no governa el Partit Popular, la Festa Nacional, deixa de ser la festa de tots per a ser la festa de l'insult", ha llançat en la roda de premsa posterior al Consell de Ministres que s'ha celebrat aquest dimarts a La Moncloa.

   En aquesta línia, ha demanat al líder del PP, respecte a aquesta data que és "de tots els espanyols", sumant-se així a les reclamacions llançades ahir pel PSOE després de la reunió entre Sánchez i Feijóo. Els socialistes van acusar el PP de tractar d'agitar el carrer i li atribueixen la culpa de la previsible xiulada que puga patir Sánchez en la desfilada del 12 d'octubre, una circumstància que s'ha repetit al llarg de les últimes edicions.

   El PSOE també va acusar el PP de convocar dos manifestacions contra la investidura de Sánchez, en referència a un mítin del PP a Madrid i la concentració convocada a Barcelona per Societat Civil Catalana contra l'amnistia i el referèndum. Feijóo del seu costat, va rebutjar de plànol aquestes acusacions i va assegurar que seguirà fent actes de partit igual que fan el PSOE i el PSC.

   En aquest context, la portaveu de l'Executiu ha demanat "respecte" al procés d'investidura, i també a la "pluralitat parlamentària" que ha sigut la decisió dels espanyols, segons ha indicat. A més reclama als populars que abandonen la "estratègia de confrontació" en la qual al seu juí es troben perquè creu que no els porta a cap costat.

   Així ha insistit que estan davant fets molt seriosos, tant la investidura com la Festa Nacional i demana als de Feijóo sentit d'Estat.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal