El diputat Nahuel González (SUMAR) exposa les Deficiències del Servei de Rodalia de RENFE en una Pregunta Parlamentària El diputat Nahuel González (SUMAR) exposa les Deficiències del Servei de Rodalia de RENFE en una Pregunta Parlamentària
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El diputat Nahuel González (SUMAR) exposa les Deficiències del Servei de Rodalia de RENFE en una Pregunta Parlamentària


 El diputat valencià Nahuel González, representant del Grup Parlamentari Plurinacional SUMAR, ha registrat una pregunta escrita el passat dilluns 02 d'octubre. El seu objectiu és destacar les preocupants deficiències en el servei ferroviari de rodalia operat per RENFE, el qual desempenya un paper fonamental en la mobilitat diària de milers de treballadores i treballadors.

El servei de rodalia de RENFE és una xarxa que s'estén per tot el territori valencià, arribant a zones a les quals altres mitjans de transport públic no arriben. Aquesta àmplia cobertura ha portat a un increment significatiu en el seu ús en comparació amb les zones urbanes que disposen d'alternatives com el metro o l'autobús. No obstant això, el que hauria de ser un servei ferroviari eficient s'ha vist assotat per problemes. Les contínues incidències, els retards i les cancel·lacions han minat la confiança en aquest mitjà de transport públic, segons ho denuncia la ciutadania de forma constant.

El diputat Nahuel González, en la seua pregunta registrada en el Congrés dels Diputats, enfatitza que aquestes incidències no són situacions aïllades ni recents, sinó que s'han tornat excessivament recurrents, el que ha convertit l'ús d'aquest servei en una experiència desafiadora per a qui l'empleen per a desplaçar-se al treball.

En un context com l'actual, en el qual es prioritza l'ús del transport públic per a reduir les emissions contaminants i alleujar la congestió en les àrees urbanes, les autoritats han de prendre mesures fermes per a garantir un servei de qualitat.

Per aquesta raó, entre les diverses preguntes formulades pel diputat valencià de SUMAR, destaca la següent interrogació: "Quines mesures té previst el Govern adoptar per a abordar les contínues incidències en el servei de Rodalia de València?", així com la pregunta sobre si s'ha implementat o es planeja iniciar un pla urgent per a evitar la repetició dels problemes descrits.

Aquestes són algunes de les preguntes registrades pel Diputat.





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal