El Centre de Salut de l'Eliana dona començament a la campanya de vacunació de la grip i Covic-19 El Centre de Salut de l'Eliana dona començament a la campanya de vacunació de la grip i Covic-19
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Centre de Salut de l'Eliana dona començament a la campanya de vacunació de la grip i Covic-19

El Centre de Salut de l'Eliana ha anunciat l'inici d'una important campanya de vacunació per aquesta temporada de tardor 2023. La campanya té com a objectiu la immunizació conjunta contra la grip i la Covid-19.

Aquesta campanya per etapes està especialment dirigida a la població de risc, que inclou les embarassades, les puèrperes, el personal sanitari, les persones majors de 80 anys i els xiquets menors d'entre 6 mesos i 5 anys.

És important destacar que la campanya es durà a terme per etapes, i les persones d'edats compreses entre 60 i 79 anys podran rebre les seues vacunes a partir del 6 de novembre.

D'altra banda, aquells ciutadans que tinguen entre 5 i 59 anys i presenten condicions de risc podran accedir a la vacunació a partir del 13 de novembre.

El punt de partida d'aquesta iniciativa està programat per al pròxim dilluns, 16 d'octubre, data en què s'iniciarà la vacunació per als grups esmentats anteriorment.

Per a la resta de la població que desitge vacunar-se, la data d'inici serà el 4 de desembre.

El Centre de Salut utilitzarà l'enviament de missatges de text (SMS) per a comunicar les cites de vacunació. No obstant això, s'adverteix a la comunitat que estiga atenta a possibles missatges fraudulents i s'insisteix que els missatges oficials no sol·licitaran fer clic en enllaços o proporcionar informació personal.

Aquelles persones que prefereixen sol·licitar la seua cita de vacunació de manera presencial o a través de l'aplicació GVA Salut podran fer-ho a partir de la data d'inici corresponent al seu grup de població.No obstant això, les persones que ho desitgen podran sol·licitar cita per taulell o per l'APP GVA Salut a partir de la data d'inici del seu grup de població.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal