Educació plantejarà als sindicats rebaixar els requisits de professors d'algunes especialitats de Secundària i FP Educació plantejarà als sindicats rebaixar els requisits de professors d'algunes especialitats de Secundària i FP
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Educació plantejarà als sindicats rebaixar els requisits de professors d'algunes especialitats de Secundària i FP

   

   La Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació proposarà aquest dimarts als sindicats la possibilitat de rebaixar els requisits dels professors d'algunes especialitats de Secundària i FP en les quals hi ha dificultats per a cobrir vacants, com a Informàtica o Servicis a la comunitat.

   En concret, Educació plantejarà en la taula tècnica que, igual que han acordat altres comunitats autònomes, puguen accedir a les places els professors que encara no tinguen el màster obligatori però que estiguen matriculats i es comprometen a traure-li-ho. També oferirà l'opció de prescindir del requisit lingüístic quan en l'ordre d'elecció dels participants en la borsa no hi haja sol·licitants que ho complisquen.

   "Els requisits són els mateixos que per a qualsevol especialitat: estar en possessió del màster en educació i el nivell de valencià C1. No obstant això, hi ha especialitats en les quals ens trobem amb una falta de professors, per la qual cosa no es poden cobrir les places. Per aquest motiu la proposta que anem a plantejar és que puguen accedir a les places aquells professors que estiguen matriculats en el màster malgrat que no ho hagen acabat i que es comprometen a traure-li-ho", explica la directora general de Personal Docent, Sonia Sancho, en un comunicat.

   A més, davant la complexitat per a cobrir les places, la resolució del 27 d'octubre del 2020 permet que quan en l'ordre d'elecció dels participants en la borsa no existisquen sol·licitants que complisquen el requisit lingüístic es podrà prescindir d'ell. Des d'Educació recorden que ja s'exceptua l'obligació del valencià en zones castellanoparlants en determinades especialitats.

   Segons la directora general, el treball de camp amb les universitats està canalitzat i es treballa en col·laboració amb la direcció general d'Universitats. "S'està informant a totes les persones que han finalitzat el màster d'especialització didàctica sobre la possibilitat de formar part de les borses", indica.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal