Díaz augura que 'en breus dies' hi haurà investidura de Sánchez i Govern progressiste Díaz augura que 'en breus dies' hi haurà investidura de Sánchez i Govern progressiste
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Díaz augura que 'en breus dies' hi haurà investidura de Sánchez i Govern progressiste

Endavant que Sumar s'estendrà "per tot Espanya" després de la investidura

La líder de Sumar, Yolanda Díaz, augura que "en breus dies" hi haurà investidura del president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, després d'elogiar l'acord PSOE-Sumar, presentat el passat dimarts, i del qual ha destacat com "un compromís i una obligació per a la gent d'Espanya".

Així ho ha manifestat en una intervenció a Madrid, on ha assegurat que en l'acord subscrit amb els socialistes es van a "totes i cadascuna de les mesures" que han assumit.

"L'acord serveix per a col·locar la vida dels treballadors en el centre, com una nova forma de construcció social, és a dir, que seguiran guanyant drets a Espanya, com ja vam fer en l'anterior legislatura", ha ressaltat.

A més, la líder de Sumar ha avançat que, després de la investidura de Pedro Sánchez, el partit s'estendrà per "tota Espanya" i es dotarà d'una estructura organitzativa en tot el territori. "Sumar es dotarà de tots els òrgans imprescindibles per a tindre tots els debats democràtics", ha afegit.

Per a Díaz, una de les mesures clau de l'acord, la reducció de la jornada laboral en 37,5 hores setmanals, tindrà un impacte positiu per als treballadors, les xicotetes empreses i el consum. "Tindrem més temps de vida i, sobretot, servirà per a millorar la productivitat de les empreses espanyoles", ha ressaltat al respecte.

Sobre l'Estatut del Becari, la ministra ha avançat que serà la primera decisió i la primera norma que prendran després de la formació del nou Govern, per a "acabar amb els falsos becaris a Espanya". Al respecte, Díaz ha assenyalat que tenen "un acord ja amb els sindicats".

En la seua intervenció també ha criticat el Partit Popular i el seu líder, Alberto Núñez Feijóo, assenyalant que "ha transmutat la seua naturalesa": "Estem davant d'una dreta que ha canviat la seua forma de ser i que s'ha radicalitzat".

"És el Feijóo de la impugnació i el Feijóo de la res, sense una proposta per a millorar la vida de la gent del nostre país", ha denunciat Díaz, alhora que l'ha acusat de tindre "un greu problema de desafecció ciutadana".

Sobre el conflicte a l'Orient Mitjà, la ministra s'ha mostrat "indignada" davant "la impunitat que pateix Gaza davant els crims de guerra comesos per Israel". Per això, ha tornat a instar a l'alt el foc amb "caràcter immediat" i "no dins de sis mesos".

També ha volgut donar el seu suport al secretari general de les Nacions Unides, perquè "està treballant per a defensar la legalitat internacional en moments que són dramàtics".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal