Bétera construirà el nou 'Parc dels Alfàbegues' amb l'ajuda de la Diputació de València Bétera construirà el nou 'Parc dels Alfàbegues' amb l'ajuda de la Diputació de València
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera construirà el nou 'Parc dels Alfàbegues' amb l'ajuda de la Diputació de València

 El president de la Diputació de València, Vicent Mompó, ha visitat aquest divendres el municipi de Bétera, per interessar-se pel estat de les diferents actuacions que l'ajuntament està duent a terme gràcies a l'ajuda de la corporació provincial en els darreres anys. Mompó, que ha estat acompanyat durant la visita per l'alcaldessa de la localitat, Elia Verdevío, ha pogut també escoltar quines són les prioritats del consistori per als pròxims anys.

Després de la signatura en el llibre d'Honor de l'ajuntament i la reunió mantinguda entre tots dos, Mompó ha visitat el castell de Bétera, acompanyat per la pròpia Elia Verdevío. Entre els assumptes també abordats, han parlat sobre la rehabilitació del castell, la millora de les instal·lacions del trinquet o la variant sud.

Mompó ha destacat que "seguim apropant la Diputació als pobles i gràcies això avui he pogut escoltar de l'alcaldessa les principals reivindicacions que té actualment Bétera, i també hem parlat de projectes que ja s'han posat en marxa, com el Parc de les Alfàbegues, que es convertirà en un punt de trobada per als veïns del municipi".

Per la seua part, Elia Verdevío  ha manifestat "què és el que necessita Bétera, a través d'un projecte de legislatura que estem convençuts que donarà els seus fruits de la mà de la Diputació". "Segur que dins de quatre anys podrem comprovar que la feina de l'ajuntament i la de la Diputació permeten a Bétera tindre un altre color, amb millores significatives que gaudiran les veïnes i veïns".

L'obra més important de la localitat finançada fins ara per la Diputació és la construcció del nou 'Parc de les Alfàbegues', un projecte que compta amb un pressupost de més de 820.000 euros, que actualment es troba en fase de licitació. El futur parc, amb una extensió de 10.000 m2, comptarà amb una àrea de jocs infantils amb alfàbegues com a motiu principal, el símbol del municipi. L'espai també estarà dotat d'una instal·lació de 'skate park' i un 'pump track', molt sol·licitats pels joves de Bétera.

Una altra actuació rellevant, ja finalitzada, és la renovació de les infraestructures per a l'evacuació d'aigües pluvials als carrers Falconet i Astor de la urbanització Torre en Conill, amb una inversió que supera els 200.000 euros provinents de l'ente provincial.

Altres inversions rebudes per Bétera de la Diputació

L'Ajuntament de Bétera ha rebut de la Diputació, fins ara, una quantitat superior a 1.750.000 euros en el marc del Pla d'Inversions en els últims quatre anys, a la qual cal afegir una quantitat similar corresponent al Fons de Cooperació Municipal. Gràcies a aquestes ajudes, el municipi ha pogut dur a terme diverses millores, com la instal·lació de noves cobertes tant al poliesportiu municipal com a la pista multiús del carrer Serra Mariola. Per a la realització d'ambdós treballs s'han destinat un total de 425.000 euros.

El consistori també ha conclòs, gràcies al finançament de la corporació provincial, la construcció d'un carril ciclepeadestre que enllaça el casc urbà amb la urbanització Lloma del Mas i la renovació de dos parcs infantils del municipi.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal