Bétera conmemora el 9 d'Octubre amb una processó cívica, focs artificials al Castell i una vetllada musical Bétera conmemora el 9 d'Octubre amb una processó cívica, focs artificials al Castell i una vetllada musical
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera conmemora el 9 d'Octubre amb una processó cívica, focs artificials al Castell i una vetllada musical


 El 9 d'octubre, Bétera celebrarà i commemorarà el Dia de la Comunitat Valenciana amb una processó cívica que partirà des de Casa Nebot a les 19:00h i culminarà a l'emblemàtic Castell de Bétera.

La regidoria de Comerç ha posat en marxa una campanya per promoure la compra dels dolços típics de Sant Donís en els comerços locals, reforçant així l'economia local.

L'Ajuntament de Bétera s'uneix a la celebració d'aquest dia  destacant la importància de "preservar les senyes d'identitat que defineixen la seua cultura, llengua, història i tradicions".

La processó cívica comptarà amb la presència de l'Alcaldessa de Bétera i el primer Tinent d'Alcalde, el regidor de Festes, les Falleres Majors de Bétera 2024 i representants de les comissions falleres locals, que desfilaran acompanyats de música, danses i figures gegants i capgrossos proporcionats pel Grup de Danses Gran Via de l’Est, la Colla Xe que Burrà i la Xaranga Xe Quin Só.

El recorregut de la comitiva abastarà els carrers de Bétera fins arribar al Castell, on la pirotècnia local, Rausell, lluirà un espectacle de focs artificials que il·luminaran el cel.

Per amenitzar la vetllada, l'orquestra Titàn oferirà música a Fruits Bétera a partir de les 23:45h, convidant a tots els veïns a gaudir de la música i el ball.

En paral·lel, s'ha llançat la campanya "Enamora't del comerç local i regala la Mocaorà," que promou l'adquisició dels dolços típics de Sant Donís en els comerços tradicionals de Bétera. En un projecte  "per donar suport al comerç local, es ressalta que els cartells de la programació i la campanya de comerç han sigut dissenyats pels alumnes del Taller d'Ocupació de disseny de productes gràfics, una iniciativa que busca mantindre viva la tradició de la Mocaorà i animar els valencians enamorats a gaudir d'aquests deliciosos dolços".


.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal