Bétera celebra la segona edició dels Premis Torre Bofilla al comerç i la indústria Bétera celebra la segona edició dels Premis Torre Bofilla al comerç i la indústria
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera celebra la segona edició dels Premis Torre Bofilla al comerç i la indústria

L'Ajuntament de Bétera ha celebrat  la segona edició dels Premis Torre Bofilla al comerç i la indústria de la localitat, una iniciativa que té com a objectiu reconéixer i visibilitzar la professionalitat, trajectòria, talent i compromís del teixit empresarial i comercial beterense.

El Consistori ha expressat el seu continu suport al comerç i a la indústria local, reconeixent l'aportació que fan a la innovació, modernització, promoció i competitivitat de Bétera. En un acte celebrat a l'Auditori de la Casa de la Cultura, més d'un centenar d'empresaris, comerciants i membres de la societat civil es van reunir per a presenciar l'entrega dels premis.

Les associacions AEMON Associació Empresarial i l'Associació de Comerciants de Bétera (ACB) han col·laborat activament en aquests premis, que també van comptar amb l'assistència de la Directora General de Comerç, Artesania i Consum de la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, María Isabel Sáez Martínez.

L'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, va destacar la importància del teixit empresarial local i va subratllar el seu compromís a crear un entorn que estimule l'emprenedoria i el creixement. També va ressaltar l'impacte positiu del comerç local en la dinamització de la vida social i econòmica de la localitat.

Els guardons al comerç van ser atorgats a Calzados Fina, Òptica Bulevard i El Gordo y el Flaco, empreses locals que han demostrat la seua capacitat d'adaptar-se a nous hàbits de consum i a la digitalització sense perdre l'essència de proximitat i confiança.

En l'àmbit empresarial, els guardons van recaure en Verdeveleno, Matclinic, Grup Divetis i Fongascal, empreses que han destacat per la seua capacitat de creixement, innovació, lideratge i responsabilitat social. Aquests premis van reconèixer la seua contribució a la creació d'ocupació i riquesa a Bétera.

Un premi extraordinari va ser atorgat a l'empresa More Holstein, que destaca per la seua dedicació a la millora contínua i la protecció del medi ambient i el benestar animal, servint com a exemple d'economia circular.

En resum, els Premis Torre Bofilla 2023 han mostrat el compromís de l'Ajuntament de Bétera a continuar recolzant i col·laborant amb el teixit comercial i empresarial local, amb l'objectiu de posicionar Bétera com a un referent en aquests sectors clau per al desenvolupament econòmic i social de la localitat.

    



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal