Adequació dels Consells Socials Universitaris al Nou Marc Legal Universitari Adequació dels Consells Socials Universitaris al Nou Marc Legal Universitari
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Adequació dels Consells Socials Universitaris al Nou Marc Legal Universitari

El conseller d'Educació, Universitats i Ocupació, José Antonio Rovira, ha anunciat l'establiment de "vies de col·laboració" per a adequar la Llei de Consells Socials a la nova Llei Orgànica del Sistema Universitari (LOSU).

En aquesta iniciativa, es posarà un èmfasi en la coordinació i la col·laboració per garantir que els Consells Socials del Sistema Universitari Públic Valencià (SUPV) puguen exercir les seues funcions de manera efectiva, sense limitacions imposades per la nova llei.

Rovira ha mantingut una reunió amb els presidents dels Consells Socials de les universitats valencianes, que inclouen la Universitat de València, la Universitat Politècnica de València, la Universitat d'Alacant, la Universitat Jaume I de Castelló i la Universitat Miguel Hernández d'Elx. Aquesta trobada ha estat una oportunitat per mostrar el compromís de la Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació amb la col·laboració i l'assegurament que els Consells Socials puguen exercir les seues competències de manera efectiva.

Així mateix, es destaca que ja s'han realitzat reunions tècniques prèvies entre la secretària autonòmica d'Universitats, Esther Gómez; el director general d'Universitats, José Antonio Pérez; i els secretaris dels Consells Socials de les universitats públiques valencianes. Aquestes trobades han avançat en el desenvolupament legislatiu i han establit nous mecanismes de coordinació per garantir un funcionament òptim d'aquests òrgans com a representants de la societat en l'àmbit universitari.

A més, Adolfo Utor, president del Consell Social de la Universitat d'Alacant (UA), ha sigut designat com a portaveu de la 'Conferència de Presidents i Presidentes dels Consells Socials de les Universitats Públiques Valencianes'. Aquesta designació es va dur a terme durant la reunió entre els màxims responsables dels Consells Socials i el conseller José Antonio Rovira.

Aquesta col·laboració i coordinació entre les institucions esdevenen fonamentals per assegurar el bon funcionament del sistema universitari valencià i la preservació de les funcions dels Consells Socials. La col·laboració és la paraula d'ordre en aquest procés.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal