À Punt roda 'Dieciocho', una sèrie que trenca prejudicis sobre la immigració, a València i Gran Canària À Punt roda 'Dieciocho', una sèrie que trenca prejudicis sobre la immigració, a València i Gran Canària
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

À Punt roda 'Dieciocho', una sèrie que trenca prejudicis sobre la immigració, a València i Gran Canària

À Punt ha iniciat el rodatge de la sèrie 'Dieciocho', una producció televisiva que promet trencar amb els prejudicis entorn de la immigració. La trama, ambientada en diverses localitzacions de València i Gran Canària, abraça una narrativa íntima que s'articula al voltant de diversos personatges, cadascun lluitant amb les seues pròpies batalles i prejudicis internos.

La sèrie es centra en l'interessant i a vegades impossible amor entre Moha i Celia, dos individus que es troben en un context inusual, una cuina, on comença una relació que es veurà amenaçada per les seues circumstàncies. Celia, condemnada a realitzar servei comunitari per una decisió judicial, i Moha, amb l'esperança de regularitzar la seua situació administrativa, es troben a sí mateixos trencant amb els estereotips i prejudicis que els envolten, revelant les seues autèntiques essències en el transcurs de la història.

D'altra banda, la sèrie també destaca altres personatges rellevants com Sandra, una educadora social, que es veu immersa en una lluita constant per ajudar els altres; Matías, el germà de Celia, que ha de lluitar contra els prejudicis existents en la seua pròpia família; i Esther, la mare de Celia, una presència que Matías prefereix evitar, posant de manifest la dinàmica complexa dins de la família i les seues relacions.

A més dels personatges, cal destacar la presència destacada de Hammudi Al-Rahmoun Font, qui no solament exerceix com a 'showrunner' de la sèrie, sinó que també està involucrat en la seua direcció. Amb la seua experiència prèvia en altres produccions com 'Mariachis', 'El chapo', 'Tijuana' i 'Otel·lo', la seua aportació s'espera que aporte una riquesa adicional a la trama i a la seua direcció.

En el conjunt d'aquesta producció televisiva, es pot apreciar una col·laboració entre diverses empreses com Little Dreams Films AIE, Set Màgic Audiovisual, The Fly Hunter i Empatic Films, amb la participació activa d'À Punt, RTVE Play i IB3, que en conjunt han possibilitat la realització d'aquesta sèrie que promet oferir una perspectiva profunda i sensible sobre la immigració i els prejudicis associats.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal