9 d'octubre a Loriguilla: Celebració de la Comunitat Valenciana 9 d'octubre a Loriguilla: Celebració de la Comunitat Valenciana
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

9 d'octubre a Loriguilla: Celebració de la Comunitat Valenciana

    

    


9 d'octubre a Loriguilla: 

Amb motiu del Dia de la Comunitat Valenciana que es celebra el pròxim 9 d'octubre, l'Ajuntament de Loriguilla ha preparat una sèrie d'actes A continuació, et presentem la cronologia dels esdeveniments que tindran lloc:

5 d'octubre de 2023  Per la vesprada:

19:00 H En el teatre municipal, ACTE 9 D'OCTUBRE. IDENTITAT I PATRIMONI CULTURAL, organitzat per INFOTÚRIA, À PUNT i l'AJUNTAMENT DE LORIGUILLA.

Aquest esdeveniment forma part de les jornades 2023 del Camp de Túria i inclourà una petita actuació de ball tradicional en la Plaça Major i un col·loqui al teatre. Les entrades estan disponibles fins a completar aforament.

9 d'octubre de 2023

Pel matí:

11.30 H En el teatre municipal, concert INTERCANVI FSMCV ENTRE L'AGRUPACIÓ CORAL DE LORIGUILLA I LA SOCIETAT MUSICAL SAN JUAN BAUTISTA DE LORIGUILLA.

12.30 H Processó cívica de la Reial Senyera des de la plaça de l'Ajuntament.

Acte seguit, des del balcó de l'Ajuntament, lectura del pregó del 9 d'octubre i interpretació de l'himne de la Comunitat Valenciana a càrrec de la SOCIETAT MUSICAL SAN JUAN BAUTISTA DE LORIGUILLA i mascletà disparada per la pirotècnia PIROFESTA a la Plaça de l'Ajuntament.

Per la vesprada:

20:00 H. Des de la Plaça de l'Ajuntament, cercavila cap a la nova Plaça de la Concordia.

Obertura al públic de la nova plaça després de les obres.

Amb l'Escultura "CANTAUTOR" cedida pels hereus i de l'Artista José Vento.

Clausura de l'acte a càrrec de la SOCIETAT MUSICAL SAN JUAN BAUTISTA interpretant algunes peces musicals i l'himne de la Comunitat Valenciana juntament amb l'AGRUPACIÓ CORAL DE LORIGUILLA.

En finalitzar, CASTELL DE FOC D'ARTIFICI per part de la pirotècnia PIROFESTA en el creuament del Passeig València amb el Carrer Major.

11 d'octubre de 2023

23:30 H. Verbena a càrrec de l'ORQUESTRA MATRIX a la Plaça de la Concordia. 

 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal