5 joves elianers Beneficiats amb 'L'Eliana et Beca' per a les seves Pràctiques Formatives de Tardor 5 joves elianers Beneficiats amb 'L'Eliana et Beca' per a les seves Pràctiques Formatives de Tardor
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

5 joves elianers Beneficiats amb 'L'Eliana et Beca' per a les seves Pràctiques Formatives de Tardor

L'alcalde, Salva Torrent, i l'edil de Polítiques de Joventut, Juan Espinosa, han rebut aquest matí a la Sala de Plens a les 5 persones beneficiàries de 'l'Eliana et Beca' en la seua edició de tardor. D'aquesta manera, els estudiants de cicles formatius i universitaris d'entre 18 i 30 anys realitzaran durant els mesos d'octubre i desembre les seues pràctiques formatives en diferents àrees del consistori: majors, joventut, esports i educació.

Cal recordar que aquest programa, dotat amb 500 euros bruts mensuals, ve desenvolupant-se en aquests quatre últims anys en què ha atorgat prop de 90 beques i que inclou pràctiques durant l'estiu i la tardor amb l'objectiu de contribuir a l'ocupació del temps lliure dels i les joves elianeres amb una ajuda econòmica que també puguen utilitzar durant el període acadèmic.

Els i les estudiants comptaran durant tot el procés amb tutors que realitzaran el seguiment, coordinació i ordenaran l'activitat de formació, així com el temps de dedicació, que no superarà les 80 hores mensuals.

Torrent ha donat la benvinguda als i les participants, al mateix temps que els ha animat a gaudir l'experiència i a conéixer de prop l'administració pública local, 'la més propera a la ciutadania' durant aquests mesos.

'Aquestes beques són un clar exemple del compromís de l'Ajuntament amb l'educació, la formació i el suport als i les joves talents de la població, contribuint així al progrés de la societat en el seu conjunt', ha declarat.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal