Ximo Puig insta Puigdemont a 'tindre en compte quina és la realitat actual de Catalunya' Ximo Puig insta Puigdemont a 'tindre en compte quina és la realitat actual de Catalunya'
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Ximo Puig insta Puigdemont a 'tindre en compte quina és la realitat actual de Catalunya'

   


   L'expresident de la Generalitat Valenciana Ximo Puig ha instat l'expresident de Catalunya Carles Puigdemont a "tindre en compte quina és la realitat actual de Catalunya" de cara a les negociacions per investir el president en funcions i candidat del PSOE, Pedro Sánchez.

   "Els catalans han decidit recentment, i han decidit entre altres coses que no volien un govern de dreta o d'extrema dreta a Espanya, i han decidit donar el màxim suport al PSC", ha sostingut en una entrevista a Catalunya Ràdio recollida per Europa Press.

   Preguntat per la llei d'amnistia, ha assenyalat que Puigdemont té dret a fer els seus plantejaments dins el "marc legal de l'estat de dret i la Constitució" i que a partir d'aquí és qüestió de parlar, sobretot pensant en els ciutadans, textualment.

   També ha defensat que "no es pot tancar la porta abans d'obrir-la", en referència a la disposició del PSOE a negociar la investidura amb                                               Junts, i ha assegurat tindre bona relació amb Puigdemont tot i que estan molt lluny ideològicament.

   Sobre la possibilitat de formar part d'un futur Govern central presidit per Sánchez, ha dit que el seu "gran objectiu" i el que més el motiva és la reconstrucció del projecte progressista a la Comunitat Valenciana.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal