Vilamarxant vol atraure a empreses de gran envergadura per Impulsar l'Ocupació i la Zona Industrial Vilamarxant vol atraure a empreses de gran envergadura per Impulsar l'Ocupació i la Zona Industrial
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant vol atraure a empreses de gran envergadura per Impulsar l'Ocupació i la Zona Industrial

El passat divendres, els regidors de Promoció Econòmica, Víctor Sanchis, i d'Innovació, Xavier Jorge, van celebrar una reunió amb el director general a Espanya d'una multinacional francesa que està considerant establir-se a la futura expansió del Polígon Industrial de Vilamarxant, després de l'adquisició prevista de 64.000 metres quadrats de sòl industrial.

Simultàniament a la requalificació del sòl industrial, l'Ajuntament de Vilamarxant està treballant intensament per atreure empreses de gran envergadura, ja que actualment són les úniques que poden assumir els costos d'aquestes inversions, amb l'objectiu d'assegurar l'ocupació màxima de la superfície de sòl requalificat abans que finalitze el procés.

Després de la reunió, els regidors van continuar amb la taula de treball amb l'empresa d'enginyeria que participa en el procés de requalificació. Van donar el seu suport al pla econòmic i financer del projecte i van expressar el seu acord amb el grup inversor que prompte adquirirà el sòl rústic amb vista a la seua posterior requalificació i urbanització.

El regidor d'Innovació, Xavier Jorge, ha destacat que els objectius del projecte inclouen aprofitar la relocalització i la reindustrialització d'Europa en general i d'Espanya en particular. "Volem atraure empreses de gran envergadura a les parcel·les personalitzades de l'expansió del polígon per a generar ocupació i riquesa, amb l'objectiu que Vilamarxant no es convertisca en un simple polígon industrial satèl·lit de les grans ciutats de l'àrea metropolitana de València," ha assenyalat el regidor.

D'altra banda, el regidor de Promoció Econòmica, Víctor Sanchis, ha subratllat que en uns anys es preveu assolir una ocupació completa: "El projecte no és exclusiu, ja que l'establiment d'empreses de gran envergadura, que actualment no poden ser acomodades a causa de les seues limitades dimensions de parcel·la, portarà consigo la creació de noves empreses i activitats secundàries més petites," ha explicat el regidor.

"S'estima que en un termini de 7 o 8 anys assolirem una ocupació total d'aproximadament 1.200.000 metres quadrats de sòl industrial que Vilamarxant disposarà al final d'aquest mandat," ha afegit Sanchis.

"Ja tenim diverses empreses interessades en adquirir sòl industrial per a la seua futura implantació al nostre municipi. La feina professional, ben coordinada i diligent que es realitza des de la regidoria de Promoció Econòmica és altament satisfactòria. És un camí llarg des del punt de vista legal i urbanístic, però esperem veure els fruits d'aquest esforç al final d'aquest mandat," ha manifestat Jorge.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal