Vilamarxant rep una subvenció de 32.212,50 euros per al projecte formatiu innovador Vilamarxant rep una subvenció de 32.212,50 euros per al projecte formatiu innovador
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant rep una subvenció de 32.212,50 euros per al projecte formatiu innovador

L'Ajuntament de Vilamarxant, a través de la regidoria de Promoció econòmica, Comerç i Indústria dirigida per Víctor Sanchis, ha rebut una subvenció per part de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital amb un import de 32.212,50 € per al projecte formatiu innovador presentat pel consistori que ascendeix a un total de 42.950 euros. 

Esta ajuda econòmica pretén ajudar en la formació per a la digitalització del comerç local i les noves tecnologies entre els veïns de Vilamarxant. 

Gràcies a esta subvenció, des de l'àrea responsable es podrà impartir un any més, en aquest curs lectiu 2023-24, el taller de robòtica i el taller d'audiovisuals, així com adquirir nous materials didàctics per a disposar de les millors aules de la província en aquestes matèries. 

El regidor Víctor Sanchis ha destacat el gran acolliment i participació experimentada en l'anterior edició: "La gran rebuda per part dels veïns de Vilamarxant ens ha animat a sol·licitar de nou esta subvenció de Territoris Innovadors que per al nostre municipi resulta imprescindible a l'hora de dur a terme estos cursos tan demandats", ha indicat el regidor.

"Esta subvenció possibilita la formació dels comerciants que ho desitgen a adquirir competències i coneixements per a produir els seus continguts digitals de màrqueting", ha finalitzat Sanchis.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal