Urtasun afirma que Sumar defensarà una llei d'amnistia i titlla d''irresponsable' la resolució del Parlament Urtasun afirma que Sumar defensarà una llei d'amnistia i titlla d''irresponsable' la resolució del Parlament
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Urtasun afirma que Sumar defensarà una llei d'amnistia i titlla d''irresponsable' la resolució del Parlament

Assegura que fins ara les negociacions havien avançat "bé"

El portaveu de Sumar, Ernest Urtasun, ha reiterat que el seu partit està compromés amb la defensa d'una llei d'amnistia que permeta "superar els efectes penals" derivats del 'procés' independentista català.

Durant la seua intervenció en el cim anual 'Green Social Summit', celebrada aquest divendres i dissabte a Madrid, Urtasun ha afirmat que aquesta és la qüestió que està actualment damunt de la taula en el marc de les negociacions per a formar Govern.


"Tothom sap què és el que està damunt de la taula en aquests moments en la negociació. I nosaltres ho hem dit des del primer minut, estem compromesos i defensarem que tire avant una llei d'amnistia per a superar els efectes penals", ha declarat.


Per això, Urtasun creu que la resolució aprovada en el Parlament de Catalunya, que condiciona el suport de la investidura al fet que hi haja avanços en un referèndum, és "irresponsable i està fora de lloc".


"Vam dir públicament que el text pactat amb ERC i Junts ens semblava irresponsable perquè un no trasllada qüestions de negociació a una votació parlamentària. Ens sembla fora de lloc la votació que es va produir en el Parlament; quan un negocia, ho ha de fer amb responsabilitat i serietat", ha afegit sobre aquest tema, després d'assegurar que fins ara, les negociacions havien avançat "bé".

REPARTIMENT DE MINISTERIS

Respecte al repartiment de Ministeris, ha descartat que Sumar estiga negociant amb el PSOE un futur organigrama de Govern, sinó tan sols els continguts: "Entre altres coses, perquè això és una discussió que ha de tindre's una vegada un té establides les seues prioritats", ha argumentat.

"Sobre quin tipus de carteres tindrà el pròxim Govern i qui ha d'ocupar-les és una cosa sobre la qual no hem entrat i, per tant, de moment serem prudents amb aquesta qüestió", ha conclòs el portaveu de Sumar.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal