Un total de 16.794 estudiants iniciaren el nou curs escolar a Paterna Un total de 16.794 estudiants iniciaren el nou curs escolar a Paterna
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Un total de 16.794 estudiants iniciaren el nou curs escolar a Paterna


El nou curs escolar a Paterna ha arrancat hui amb un total de 16.784 estudiants matriculats en els diferents centres educatius del municipi en els nivells de Primer i Segon Cicle d'Educació Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius. Enguany s'ha incrementat el número en 714 alumnes /as més respecte al passat curs acadèmic.

Aquest matí, l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo al costat del Tinent Alcalde d'Educació, Esports i Innovació, José Manuel Mora han acompanyat a l'alumnat en el seu primer dia de classe visitant alguns dels centres públics i concertats com el CEIP Torre de Paterna, el Col·legi Sant Tomàs d'Aquino i el Centre infantil Baloo.

Durant les visites, Sagredo ha destacat "el treball i la coordinació dels departaments implicats en aquest inici del nou curs escolar i el compromís i vocació dels equips docents per a facilitar a l'alumnat una feliç volta a les aules".

D'aquesta manera, quant al Primer i Segon Cicle d'Educació Infantil per a aquest curs 2023-2024 s'han inscrit 3.116 alumnes/as mentre que en l'etapa de Primària s'han registrat 5.003 matrícules.

Pel que respecta a Educació Secundària i Batxillerat, s'han apuntat 3.981 i 1.259 joves, respectivament. Així mateix, els Cicles Formatius compten aquest nou curs amb 1.968 estudiants mentre que en els centres privats ascendeixen a 1.467 matriculats.

En comparació amb l'any passat, segueix la tendència en augment de la matriculació en nivells superiors, tant en Batxillerat com en Cicles Formatius al mateix temps que en l'etapa d'Educació Primària i Secundària també s'ha incrementat.

La jornada, que ha transcorregut amb normalitat, ha comptat amb un operatiu policial especial desplegat per a assegurar el bon funcionament en l'inici del curs escolar tant en els passos escolars segurs durant l'entrada i eixida de les classes, així com un dispositiu especial de neteja a l'interior i en els entorns dels centres educatius posat en marxa des d'aquest mes de setembre i el reforç del qual es prolongarà en les pròximes setmanes de l'inici de curs.

Finalment, cal recordar que durant l'estiu, i en coordinació amb els centres educatius, s'han dut a terme diferents actuacions en infraestructures projectades pel Comité de "Tornada al Col·le" com han sigut per exemple, la nova aula de xiquets de 2 anys en el CEIP La Torre, entre altres reformes i millores executades en les diferents instal·lacions formatives del municipi.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal