Troben una bicicleta a la zona on es busca el desaparegut arrossegat per l'aigua a Paterna Troben una bicicleta a la zona on es busca el desaparegut arrossegat per l'aigua a Paterna
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Troben una bicicleta a la zona on es busca el desaparegut arrossegat per l'aigua a Paterna

Agents de la Policia Nacional i de la Policia Local de Paterna (València) han localitzat una bicicleta en la zona on es busca l'home desaparegut aquest divendres en aquest terme municipal després de ser arrossegat per l'aigua a la sequia de Tormos. Pel que sembla, l'home anava en bicicleta i ha creuat el barranc en la zona on aquest es troba amb el riu.

Els fets han tingut lloc en una zona coneguda com La Tandera. Sobre les 11.00 hores s'ha rebut l'avis d'un testimoni presencial que alertava que un home que vestia un uniforme blau de treball estava sent arrossegat pel cabal del riu juntament amb la seua bicicleta, segons han informat des de la Comissaria Superior de Policia.

En un primer moment, ha intervingut la Policia Local de Paterna amb drons i efectius del Consorci Provincial de Bombers de València, concretament dues dotacions del parc de Paterna amb el cap de parc.

No obstant això, aquests últims s'han retirat després de no haver localitzat ni l'home ni la seua bicicleta, mantenint-se a l'espera de la preceptiva denúncia per desaparició per tornar a intervenir si cal, segons han detallat des del cos provincial.

Els agents de la Policia Local han continuat la recerca, sense èxit. Més tard, els agents han localitzat una bicicleta a la zona on estaven desenvolupant la recerca, concretament en el pas inferior sota la V-30 al Molí de la Tandera de Paterna, per la qual cosa s'han mobilitzat de nou els efectius del Consorci de Bombers.

Fins al lloc també s'han desplaçat agents de la Unitat d'Intervenció Policial (UIP), mitjans aeris i membres de la Comissaria de Paterna de la Policia Nacional, que s'han incorporat a les tasques de recerca.

El municipi de Paterna ha sigut un dels més afectats aquest divendres per l'episodi de pluges que ha recorregut gran part de la Comunitat Valenciana. De fet, la localitat ha registrat fins a 144 litres per metre quadrat en el pic de major intensitat, segons ha informat l'Ajuntament.

A més, durant les quasi quatre hores que ha durat la tempesta, al municipi s'han acumulat uns 58,2 l/m2. Les fortes pluges han obligat a tancar el pas inferior de l'avinguda Europa, la rotonda Primer de Maig o l'avinguda del Testar. Tots ells han reobert a la circulació "a les poques hores".

L'alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, que s'ha desplaçat fins a la zona per a seguir les tasques de recerca, ha assegurat, en declaracions als mitjans, que la bicicleta ha sigut identificada com la de l'home desaparegut, d'uns 52 anys, per un dels testimonis i per una persona de Vilamarxant que aquest divendres ha denunciat la desaparició del seu germà, veí de Manises, que sol eixir en bicicleta i que no ha acudit a una cita amb el metge

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal