Troben el cos de l'home desaparegut a Paterna durant les pluges de fa una setmana Troben el cos de l'home desaparegut a Paterna durant les pluges de fa una setmana
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Troben el cos de l'home desaparegut a Paterna durant les pluges de fa una setmana

 

   Efectius de la Unitat Militar d'Emergències (UME), amb ajuda dels seus gossos, han localitzat el cos de l'home desaparegut a Paterna durant les pluges del passat divendres, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers.

   La víctima ha sigut trobada una setmana després que desapareguera en una zona entre l'últim assut de Quart de Poblet i la desembocadura, zona coneguda com l'assut del Repartiment. La Policia Nacional s'ha fet càrrec del cas.

   El Consorci de Bombers de València ha desmobilitzat el seu dispositiu de cerca que des de divendres passat ha inclòs un ampli operatiu de bombers, brigades BRIFO, unitats de comandament, Lloc de Comandament Avançat, operacions de comunicacions, GERA, helicòpter i unitat de drons del Consorci, i bombers forestals de la Generalitat Valenciana, que han treballat intensament en la cerca juntament amb la resta de servicis d'emergència desplegats a la zona.

   La cerca es va iniciar divendres passat, encara que va ser suspesa diumenge davant el temor a una crescuda del riu per les fortes pluges previstes per a la vesprada.

   El mateix divendres a la vesprada agents de la Policia van localitzar una bicicleta a la zona on es buscava el desaparegut, que corresponia amb el vehicle en el qual circulava l'home quan va creuar el barranc on s'uneix amb el riu en la zona coneguda com La Tandera.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal