SUMAR organitza dissabte una trobada per 'actualitzar el seu ideari polític' amb la presència de Yolanda Díaz SUMAR organitza dissabte una trobada per 'actualitzar el seu ideari polític' amb la presència de Yolanda Díaz
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

SUMAR organitza dissabte una trobada per 'actualitzar el seu ideari polític' amb la presència de Yolanda Díaz

Sumar celebrarà aquest dissabte una gran trobada, amb presència del seu líder Yolanda Díaz, per a actualitzar el seu "ideari polític" i continuar fent passos en la construcció com a nou projecte progressista.

Es tracta d'un pas més en la construcció del nou projecte en l'esquerra: Primer les idees i després les qüestions orgàniques

Així ho ha traslladat en roda de premsa el portaveu del partit instrumental, Ernest Urtasun, per a detallar que per a aqueixa cita es reunirà els coordinadors dels grups de treball de Sumar, amb debats "molt intensos" amb vista a potenciar els seus plantejaments programàtics.

Urtasun ha assenyalat que les eleccions del 23J van motivar que Sumar centrara els seus esforços en la campanya electoral, però el procés de conformació de Sumar continua i continua fent passos cap avant.

Sobre aquest tema, ha apuntat que Sumar va apostar que Sumar començara per les idees i que ja tocarà el moment de les qüestions orgàniques, de com llançaran el seu projecte i com s'organitzarà la seua primera assemblea com a formació.

"Volíem, després de la campanya electoral, que el primer fora reiniciar els treballs del debat programàtic i de les idees, i això és el que farem (...) perquè és el cor de Sumar", ha apuntat.

Així, ha desgranat que algunes d'aqueixes idees evidentment estan en la discussió amb el PSOE per a conformar un Executiu de coalició, però que es tracta de definir les seues bases programàtiques pròpies.

"Es més aviat l'ideari de sumar molt a llarg termini i l'un altre és un pacte de legislatura, que és una cosa més concreta, però poden estar interrelacionades en algun punt", ha insistit.

També ha remarcat que en el procés d'escolta de Sumar s'estan convidant a moltes persones que militen en altres forces polítiques d'esquerra, amb les quals tenen un diàleg permanent i a les quals traslladaran les reflexions que isquen el dissabte.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal