Riba-roja invertirà 1,8 milions d'euros en Urbanisme, Parcs i Jardins, Turisme, el Conservatori i Obres Públiques per a 2023 Riba-roja invertirà 1,8 milions d'euros en Urbanisme, Parcs i Jardins, Turisme, el Conservatori i Obres Públiques per a 2023
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja invertirà 1,8 milions d'euros en Urbanisme, Parcs i Jardins, Turisme, el Conservatori i Obres Públiques per a 2023

 L'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha anunciat un augment significatiu en les inversions públiques per a l'any present, destinant 1,8 milions d'euros addicionals com a part del Pla Anual de Contractació de 2023. Aquesta inversió s'afegeix al pla prèviament aprovat i eleva el total a 27,5 milions d'euros. Aquestes inversions abastaran diversos departaments municipals, incloent Urbanisme, Parcs i Jardins, Turisme, Qualitat Ambiental, Transport, Seguretat Ciutadana, el Conservatori de Dansa i Música, així com l'àrea d'Esports, entre altres. L'Alcalde Robert Raga ha destacat la importància d'aquests projectes per a millorar els serveis públics i promoure la sostenibilitat i el respecte al medi ambient a la ciutat.

L'àrea d'Obres Públiques serà una de les principals beneficiàries d'aquestes inversions municipals, amb més de 520.000 euros assignats per a projectes com la reparació de la passarel·la provisional del Barranc dels Moros, la rehabilitació del camí Els Pagaments, l'habilitació de noves aules per a la dansa i l'asfaltat de camins rurals.

Els departaments d'Urbanisme i Parcs i Jardins tindran una inversió global de fins a 373.000 euros, amb l'enjardinament en la zona de la Reva i la plaça d'Adolfo Suárez per 65.000 euros, el condicionament en el Barranc dels Moros per 13.000 euros, la instal·lació d'un parc infantil en Gallipont per 13.000 euros o l'asfaltat del sector 15 de la Canya l'Anguilla per 15.600 euros. 

L'àrea de la Policia Local i Seguretat Ciutadana també rebrà inversions per a la instal·lació de passos intel·ligents, el manteniment de la senyalització viària, l'adquisició d'equips audiovisuals tàctics i més.

El departament de Turisme i Qualitat Ambiental comportarà, per part seua, una inversió superior als 494.000 euros en total, amb la instal·lació d'enllumenat públic en Canya l'Anguilla per 11.850 euros, una Smart Office per 78.962 euros, un servei de gerència d'execució del pla PSTD per altres 82.600 euros, l'adequació de l'itinerari turístic del Barranc dels Moros per 11.800 euros o les campanyes de promoció per altres 33.000 euros.

Aquests projectes es completen amb uns altres com el manteniment de les instal·lacions de protecció contra incendis en edificis municipals per altres 133.000 euros, el Centre d'Interpretació i formació del programa Gènesi Túria per 11.800 euros, instal·lació de passos intel·ligents per 30.000 euros, el subministrament i instal·lació d'una bàscula municipal per altres 39.998 euros o la instal·lació d'autoconsum per altres 17.100 euros, entre altres. 

Finalment, els projectes en la policia local i Seguretat Ciutadana amb la instal·lació de passos intel·ligents per 30.000 euros, el servei de reparació, manteniment de senyalització horitzontal de trànsit rodat en zones urbanes del terme municipal amb 60.000 euros o l'adquisició de sistema d'equipament audiovisual tàctic per a la policia local amb altres 12.600 euros o el subministrament d'instruments musicals per al conservatori amb 41.000 euros o el material tecnològic per a les aules del conservatori amb 6.600 euros.  

L'alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, ha subratllat la importància d'aquest pla de contractació municipal per a enguany "amb un notable nombre de projectes i programes en tots els departaments de l'ajuntament que serviran per a continuar millorant i incrementant els serveis públics per als ciutadans, amb un model de sistema basat en la sostenibilitat i el respecte al medi ambient".




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal