Riba-roja convoca el IV Concurs de literatura 'LiteraTúria' en les modalitats de poesia, relats i contes infantils en valencià Riba-roja convoca el IV Concurs de literatura 'LiteraTúria' en les modalitats de poesia, relats i contes infantils en valencià
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja convoca el IV Concurs de literatura 'LiteraTúria' en les modalitats de poesia, relats i contes infantils en valencià

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha anunciat la convocatòria de la IV edició del prestigiós Concurs Literari "LiteraTúria", que abasta les categories de poesia, relats, tant juvenils com adults, i contes infantils en valencià. La data límit per a la presentació d'obres originals serà el pròxim 30 de setembre, i la cerimònia de lliurament de premis se celebrarà el 25 de novembre.

Les bases reguladores del concurs estableixen requisits específics per als participants, incloent que les obres poden estar escrites en valencià o castellà, han de ser originals, inèdites, de temàtica lliure i no poden haver estat premiades o seleccionades en altres concursos.

Cada autor podrà participar amb una única obra per categoria i modalitat, no s'acceptaran obres col·lectives i els participants menors d'edat hauran d'adjuntar una autorització dels seus pares o tutors.

El concurs es divideix en tres categories principals: poesia juvenil (per a menors de 14 a 18 anys), poesia adulta (majors de 19 anys), relats juvenils (de 14 a 18 anys), relats adults (majors de 19 anys) i contes infantils en valencià (a partir de 18 anys).

Les obres de poesia hauran de tenir una extensió d'entre 50 i 80 versos, mentre que els relats han de constar d'un mínim de 4 fulles i un màxim de 8. En la categoria de contes infantils en valencià, s'espera un mínim de 4 fulles i un màxim de 8.

Un jurat especialitzat avaluarà les obres presentades i seleccionarà finalistes i guanyadors en cada categoria. Els premis oscil·len entre 250 i 450 euros en efectiu, juntament amb lots de llibres d'autors locals per als finalistes.

L'alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, va destacar la importància d'aquest concurs, que ha atret participants de diverses ciutats espanyoles i s'ha consolidat com un esdeveniment literari de gran qualitat.

Aquest concurs literari no només promou la creativitat literària, sinó que també enriqueix la cultura i la comunitat a Riba-roja de Túria i més enllà. 

 


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal