Riba-roja aprova el compte general 2022 amb un Superàvit de 500.000 Euros i un Romanent de 11,9 Milions Riba-roja aprova el compte general 2022 amb un Superàvit de 500.000 Euros i un Romanent de 11,9 Milions
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja aprova el compte general 2022 amb un Superàvit de 500.000 Euros i un Romanent de 11,9 Milions

    

El Ple de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha aprovat el compte general corresponent a l'exercici pressupostari de 2022, que es va tancar amb un superàvit de 500.000 euros, a més d'un romanent econòmic acumulat de 11'9 milions d'euros i un saldo bancari de 14 milions d'euros disponibles.

La sessió plenària ha confirmat que es van respectar les regles de despesa, estabilitat pressupostària i límit de deute, encara que aquestes últimes es troben suspeses i no obligatòries.

Els informes dels tècnics municipals han mostrat uns ingressos ordinaris nets de 40 milions d'euros i unes obligacions reconegudes netes de 35 milions d'euros, amb un superàvit final de 500.000 euros després d'ajustos pressupostaris.

El romanent de l'Ajuntament arriba als 11'9 milions d'euros, que es podran destinar a projectes i obres municipals.

L'informe de la Intervenció municipal destaca un estalvi net de 550.000 euros sense reduir la despesa en inversions. Això es complementa amb els 14 milions d'euros disponibles en els bancs.

L'equip de govern del PSPV destaca l'increment del saldo bancari en més de 3'3 milions d'euros durant l'últim exercici.

El compte general mostra el compliment de les regles d'estabilitat pressupostària, despesa pública i límit de deute.

L'alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, subratlla la bona salut econòmica de l'ajuntament i l'increment dels serveis públics sense augmentar impostos.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal