Rescatada una dona a l'incendi d'un habitatge a San Antonio de Benaixeve Rescatada una dona a l'incendi d'un habitatge a San Antonio de Benaixeve
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Rescatada una dona a l'incendi d'un habitatge a San Antonio de Benaixeve

 


 -


Efectius del Consorci de Bombers de València han rescatat a una dona en l'incendi d'un habitatge en el municipi de Sant Antoni de Benaixeve. Posteriorment, la víctima ha sigut atesa per mitjans sanitaris.


El foc ha afectat un habitatge del segon pis d'una finca del carrer Olmos. L'avís s'ha rebut a les 11.25 i fins al lloc s'han desplaçat dues dotacions de Paterna i sergent i una de l'Eliana.


Una vegada allí, els efectius han rescatat a una persona que es trobava a l'interior de l'habitatge i que, una vegada en l'exterior, ha sigut atesa per serveis sanitaris.


Segons han relatat fonts coneixedores del succeït, un agent de la Policia Autonòmica fora de servei que passava per la zona ha vist el fum, per la qual cosa ha pujat a l'habitatge. Una vegada allí, ha accedit a la mateixa espentant la porta, que estava cremant, i amb un extintor ha començat a apagar el foc. Quan la càrrega de l'extintor s'ha acabat ha tornat per un altre i amb aquest ha aconseguit pràcticament extingir les flames, mancant calius.


Una vegada sufocat el foc, l'agent anara de servei ha intentat avançar pel corredor de l'habitatge per a localitzar a la dona, però li ha sigut impossible per la quantitat de fum. Posteriorment han arribat els bombers, que s'han fet càrrec del servei.


L'agent ha sigut remés pel metge a l'hospital, per precaució, per a una revisió degut al mateix temps que ha romàs a l'interior de l'habitatge.




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal