PSPV i Compromís agraeixen la seva feina als alts càrrecs del Botànic cessats: 'Ho han assumit amb responsabilitat' PSPV i Compromís agraeixen la seva feina als alts càrrecs del Botànic cessats: 'Ho han assumit amb responsabilitat'
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

PSPV i Compromís agraeixen la seva feina als alts càrrecs del Botànic cessats: 'Ho han assumit amb responsabilitat'

El PSPV i Compromís han agraït als càrrecs nomenats pel Botànic que continuaven en els seus llocs fins que aquest dimarts han estat cessats pel nou Consell --de PP i Vox--, han destacat que han assumit "amb molta responsabilitat i dignitat la feina que han hagut de fer" però han criticat al govern valencià per la seua tardança en nomenar els nous responsables i completar l'organigrama de la Generalitat.

D'aquesta manera han reaccionat ambdues formacions després que aquest dimarts el Consell haja aprovat el cessament de l'fins ara secretari autonòmic de Seguretat i Emergències, José María Ángel, i el del director general d'Interior, Salvador Almenar, tots dos nomenats pel anterior executiu autonòmic.

D'una banda, la portaveu adjunta del PSPV-PSOE a Les Corts, María José Salvador, ha lamentat que dos mesos després que Mazón fora investit com a 'president' el contingut dels plens del Consell "continuen sent nomenaments" i ha considerat que el que hauria d'estar fent l'Executiu valencià a aquestes alçades és "arribar a acords i prendre decisions de gestió i de govern".

"El Consell de Mazón està patint un procés de maduració lenta i amb aquesta inacció demostren que no tenen projecte polític per a la Comunitat Valenciana", ha remarcat Salvador en declaracions remeses als mitjans.

A més, la portaveu socialista ha volgut agrair a José María Ángel i a Salvador Almenar "la seua tasca encomiable durant aquest temps". "Han assumit amb molta responsabilitat i dignitat la feina que han hagut de fer, encara més en un període de temps complex com és l'estiu", ha ressaltat.

En la mateixa línia, el síndic de Compromís, Joan Baldoví, en declaracions als mitjans aquest dimarts, ha criticat que gairebé a mitjan setembre "encara no s'ha nomenat l'organigrama complet de la Generalitat" i ha subratllat que els càrrecs que avui s'han designat "haurien d'haver estat nomenats en juliol". Per això, ha considerat que el Consell "tenia moltes ganes d'entrar però molt poques ganes de gestionar".

"La gestió l'hem fet el govern del Botànic, els tècnics i els càrrecs del Botànic que van ser nomenats", ha defensat, alhora que ha considerat que aquests "no ho farien tan malament" quan els han mantingut "en llocs de responsabilitat".

En aquest sentit, ha expressat el seu "reconeixement" a aquestes persones per "haver sabut estar i resistir les pressions". Tot i això, ha subratllat que aquestes "haurien d'haver estat a les seues cases i els han condemnat a passar un estiu en un lloc que la pròpia consellera --Elisa Núñez-- criticava".

"A vegades aquest Consell és el Consell dels embolics, perquè critica les polítiques que fan i mantenen al personal que ho havia fet, per tant, una incongruència en tota regla", ha argumentat Baldoví, alhora que ha insistit que encara hi ha llocs i direccions generals pendents de nomenament depenents de Presidència de la Generalitat.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal