Prop d'un centenar de xiquets/as en família gaudeixen i aprenen de la Setmana de Mobilitat Sostenible a Paterna Prop d'un centenar de xiquets/as en família gaudeixen i aprenen de la Setmana de Mobilitat Sostenible a Paterna
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Prop d'un centenar de xiquets/as en família gaudeixen i aprenen de la Setmana de Mobilitat Sostenible a Paterna

Paterna commemora un cap de setmana de setembre ple d'actes festius i culturals. D'aquesta manera, quasi un centenar de xiquets/as en família s'han donat cita aquest passat dissabte 16 de setembre en el Parc Central per a gaudir i aprendre de la Setmana de Mobilitat Sostenible que ha arrancat amb diferents tallers i activitats infantils i que, continuarà aquesta setmana fins a la seua clausura divendres que ve 22 de setembre, Dia Europeu sense Cotxe, amb altres jornades de sensibilització per a fomentar un transport públic i l'ús d'altres mitjans alternatius al cotxe.

D'altra banda, el mateix dissabte va tindre lloc en l'Auditori la Proclamació de les Falleres Majors de Paterna 2023-2024, Sheila Díaz i Vera Niñerola, acompanyades de les seues respectives Corts d'Honor i la presidenta de la Junta Local Fallera, Amparo Giménez.

En aquest sentit, l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, qui també va ser present en aquest esdeveniment, va animar a les màximes representants falleres a "aprofitar aquest any intens del qual formen part ja de la història de Paterna i a gaudir de cada acte que portaran per sempre en el seu cor".

Així mateix, durant aquesta jornada, la Canyada reprenia els actes ajornats de les seues Festes a causa de les pluges del passat dissabte 2 de setembre com els jocs infantils, l'actuació a càrrec de l'Agrupació Musical La Canyada i a la nit, el Festival de Remember dels 90s&2000 presentat per Raúl Antón i els millors Dj's de l'època.

Finalment, el diumenge 17 de setembre, a les 10.00 hores, en el Auditori es va realitzar el concert musical amb motiu de l'intercanvi musical de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) a la qual ha assistit com a convidada l'Orquestra Societat Musical 'L'Artística' de Chiva.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal