PRISMA Amplia la seua cobertura per a persones amb problemes de Salut Mental a Marines PRISMA Amplia la seua cobertura per a persones amb problemes de Salut Mental a Marines
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

PRISMA Amplia la seua cobertura per a persones amb problemes de Salut Mental a Marines

En una important iniciativa per a millorar el suport a persones amb problemes de salut mental a la comarca, el Programa de Rehabilitació i Inserció en Salut Mental (PRISMA) ha inaugurat un nou recurs a la localitat de Marines  de Camp de Túria. Aquest centre es convertirà en un pilar fonamental per a atendre a residents de localitats properes com Domeño, Gátova, Llíria, Casinos, Olocau i els seus voltants.

PRISMA, acrònim de Programa de Rehabilitació i Inserció en Salut Mental de la Mancomunitat Camp de Túria, té com a objectiu principal fomentar la reinserció psicosocial i promoure l'autonomia de persones que pateixen problemes de salut mental crònics a la comarca del Camp de Túria.

Aquest nou centre es suma als ja existents, marcant el cinqué en la comarca del Camp de Túria. L'expansió de PRISMA va començar a gener de 2019 amb l'obertura de dos recursos a Bétera i Vilamarxant, i en 2020 es va ampliar als municipis de La Pobla de Vallbona i Riba-roja del Túria.

La inauguració de PRISMA a Marines va comptar amb la presència de Stephane Soriano, Director General de Diversitat de la Generalitat Valenciana, qui va destacar la importància de donar suport tant a les persones afectades com a les seues famílies, especialment en el que respecta a la seua inserció laboral i social. Lola Celda, presidenta en funcions de la Mancomunitat, també va estar present i va subratllar: "Amb aquest centre, ja són cinc els recursos en funcionament que atendran a gairebé 100 persones amb problemes de salut mental".

L'esdeveniment de presentació va comptar amb la participació de l'equip de treballadors i coordinació que conformen la base del programa, així com amb usuaris d'altres centres de la comarca. PRISMA continua la seua tasca en pro de millorar la qualitat de vida de les persones usuaris, contribuint a sensibilitzar la societat sobre la importància d'abordar les qüestions relacionades amb la salut mental.

  








Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal