Paterna se suma a la Setmana de la Mobilitat i a la celebració del Dia sense Cotxe Paterna se suma a la Setmana de la Mobilitat i a la celebració del Dia sense Cotxe
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna se suma a la Setmana de la Mobilitat i a la celebració del Dia sense Cotxe


Serà del 16 al 22 de setembre de 2023 en que  una vegada més, l'Ajuntament de Paterna s'uneix a la Setmana de la Mobilitat, destacant l'estalvi d'energia i la celebració del Dia Europeu sense Cotxe, que tindrà lloc el pròxim 22 de setembre. Des del dissabte 16 fins al 22 de setembre, la ciutat serà l'escenari de diverses activitats de conscienciació dirigides a tots els públics, amb l'objectiu de promoure una mobilitat sostenible a través de mitjans de transport alternatius al cotxe, en benefici d'un entorn més ecològic i respectuós amb el medi ambient.

La Importància per al Medi Ambient i la Celebració a Nivell General

La Setmana de la Mobilitat és una activitat general que tindrá reflex a  Paterna és una part clau del compromís del govern socialista per continuar treballant en pro de la sostenibilitat al municipi. Aquest compromís es reflecteix en iniciatives com l'expansió i promoció de nous trams de carril bici, amb l'objectiu de fer de Paterna una ciutat més acollidora i amigable per viure.

El servei de transport municipal, que ja és gratuït durant tot l'any 2023 a les línies urbanes i les que connecten amb l'Hospital La Fe i Lloma Llarga amb València, es tornarà accessible sense necessitat de targetes del 20 al 22 de setembre. Aquesta mesura forma part de la jornada de conscienciació ciutadana i reivindicació sota el lema "Paterna sense cotxes", amb la finalitat de promoure el transport públic sostenible.

Participants en els Esdeveniments

Transport Públic Gratuït: Durant la Setmana de la Mobilitat, els residents de Paterna poden utilitzar el transport públic de forma gratuïta com a part de la campanya "Paterna sense cotxes", fomentant l'ús del transport públic sostenible.

Activitats Lúdiques per a la Família: El dissabte 16 de setembre, a partir de les 11 hores al Parc Central, es durà a terme una jornada d'activitats lúdiques per a tota la família. Els xiquets i xiquetes podran gaudir de tallers de BMX, skate i escúter, així com utilitzar el parc infantil de trànsit amb mitjans de transport sostenibles com bicicletes, patinets, monopatins i patins.

Cursos d'Educació Viària: La Policia Local de Paterna impartirà un curs d'educació viària  el mateix 16 a les 12:00 hores, contribuint a la seguretat viària i al coneixement de les normes de trànsit.

Demostració de Drons: La Unitat de Vigilància d'Emergències amb Drons de la Policia Local realitzarà una impressionant demostració d'aquests dispositius, destacant la seua utilitat en situacions d'emergència.

La Setmana de la Mobilitat a Paterna no només promou la sostenibilitat i la mobilitat alternativa, sinó que també ofereix activitats i esdeveniments per a tota la comunitat, emfatitzant la importància d'un enfocament més ecològic i respectuós amb el medi ambient en la vida quotidiana.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal