Paterna introdueix el contenidor marró en tots els seus barris Paterna introdueix el contenidor marró en tots els seus barris
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna introdueix el contenidor marró en tots els seus barris


L'Ajuntament de Paterna aposta per una ciutat neta i sostenible amb la implantació del contenidor marró per als residus orgànics en tots els seus barris amb un total de 226 contenidors, 150 unitats dins del municipi i 76, en els barris de la perifèria i que compta amb una inversió que supera els 540.000 euros, cofinançada pels Fons de Cooperació Municipal de la Diputació de València en l'anterior legislatura.

D'aquesta manera, i després d'una campanya informativa prèvia dirigida a la ciutadania, el contenidor de residus orgànics, identificat com a 'poal marró', arriba aquesta setmana al nucli urbà de Paterna, després del seu bon funcionament des d'aquest estiu en tots els barris perifèrics del municipi com La Canyada, Terramelar, La Coma-Mas del Rosari, Bovalar i Lloma Llarga.

En aquest sentit, el regidor de Serveis i Control de Barris, Vicente Sánchez ha destacat "el gran acolliment i la participació ciutadana en aquesta campanya de sensibilització dirigida als veïns i veïnes de Paterna sobre l'ús del contenidor per a les restes de menjar així com el seu correcte reciclatge domèstic que hem posat en marxa la setmana passada amb diverses carpes informatives en diferents punts de la localitat".

Així mateix, "mitjançant aquesta iniciativa municipal, aquest equip de govern socialista ens alineem als Objectius de Desenvolupament Sostenibles (ODS) que marca l'Agenda 2030, contribuint de manera pedagògica a mantindre una ciutat més neta, saludable i amable per a viure", ha conclòs.

En aquesta línia, i tenint en compte que el 40% dels nostres residus domèstics diaris són matèria orgànica, durant la setmana passada l'Ajuntament de Paterna ha instal·lat diverses carpes d'informació en els barris del nucli urbà com a Campament, Santa Rita, Alborgí i Centre on s'han repartit poals marrons i bosses per a conscienciar sobre el reciclatge dels residus orgànics a casa, a més d'un fullet amb informació sobre com reciclar cada tipus de residu, marcapàgines que es poden plantar en contindre un paper amb llavors i un còmic didàctic per als /as xicotets/as.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal