Paterna i APYMEP: Aliança per al Desenvolupament Econòmic Municipal Paterna i APYMEP: Aliança per al Desenvolupament Econòmic Municipal
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna i APYMEP: Aliança per al Desenvolupament Econòmic Municipal

L'Ajuntament de Paterna ha renovat el conveni amb l'Associació de Petites i mitjanes empreses i Professionals (APYMEP) per a aquest exercici de 2023, dotat amb un import que ascendeix a 6.000 euros.

L'objectiu d'aquest acord públic-privat amb aquesta entitat empresarial, que també és membre de l'Associació Paterna, Ciutat d'Empreses, és facilitar i donar suport a activitats que contribuïsquen a la dinamització econòmica del municipi, al desenvolupament i modernització del teixit econòmic i empresarial del municipi, entre elles, les actuacions de formació i reciclatge per a potenciar la competitivitat de les seues micropimes i autònoms.

Així ho ha destacat l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, qui també ostenta les competències de Promoció Econòmica i Estratègia Empresarial, ha posat l'accent que "des d'aquest executiu socialista apostarem incondicionalment per les nostres empreses i agents econòmics en cadascuna de les iniciatives que impliquen que Paterna estiga sempre a l'avantguarda i siga un referent com a ciutat empresarial i industrial de l'àrea metropolitana que es reflecteix tant pel seu elevat nombre de pimes, micropimes i autònoms al costat de les nostres sis àrees empresarials que constitueixen la vertadera font de riquesa, generació d'ocupació i desenvolupament socioeconòmic local".

En aquest sentit, entre les iniciatives que es contemplen en aquest conveni són actuacions per a fomentar la transformació digital, de pimes i micropimes, activitats per a la incorporació de la Responsabilitat Social Empresarial (RSE) i pràctiques de la sostenibilitat, de la R+D+i i l'economia circular així com de suport i assessorament per a els/as emprenedors.

Així mateix, amb la finalitat de continuar amb la reactivació econòmica local també s'inclou l'organització d'esdeveniments de networking que propicien la col·laboració entre les empreses al mateix temps que les jornades informatives sobre temes d'interés per a l'estratègia i la gestió empresarial que incidisquen en benefici de les empreses associades, per als seus treballadors i per al municipi en el seu conjunt.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal