Paterna es converteix en la primera ciutat en unir-se a la Xarxa de Municipis Industrials de la Comunitat Valenciana Paterna es converteix en la primera ciutat en unir-se a la Xarxa de Municipis Industrials de la Comunitat Valenciana
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna es converteix en la primera ciutat en unir-se a la Xarxa de Municipis Industrials de la Comunitat Valenciana


Paterna ha sigut la primera ciutat en adherir-se a la Xarxa de Municipis Industrials de la Comunitat Valenciana, una iniciativa promoguda per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) a proposta de Juan Antonio Sagredo, Alcalde de Paterna i President de la Comissió d'Indústria de la federació.

Segons Sagredo, "com a alcalde d'una de les ciutats amb major concentració de polígons industrials i empreses, va ser necessari crear una xarxa per a impulsar l'activitat i el desenvolupament industrial en els municipis, fomentar el creixement econòmic i els sistemes productius locals, i establir una gestió pública conjunta per al desenvolupament de la indústria". A més, ha destacat que aquesta iniciativa neix com una xarxa de ciutats compromeses amb el desenvolupament industrial local i l'atracció d'inversions.

Paterna ha liderat l'implementació d'estratègies i eines per a dinamitzar i modernitzar les seves zones industrials, convertint-les en àrees competitives, atractives, integrades, modernes i adaptades a les necessitats de les activitats industrials i empresarials existents.

La principal finalitat de la Xarxa de Municipis Industrials de la Comunitat Valenciana és afavorir la coordinació d'actuacions entre els governs locals per a obtenir millors resultats en les seves polítiques de desenvolupament industrial i, per tant, en la política industrial de la comunitat.

La xarxa està oberta a totes les entitats locals de la Comunitat Valenciana que destaquen pel seu compromís amb el desenvolupament industrial en els seus municipis, independentment de la seva grandària, i que posi en marxa o mantingui actuacions orientades al desenvolupament industrial i a l'atracció d'inversions en els seus territoris.

Entre els objectius de treball de la xarxa destaquen:

Contribuir al canvi cap a un model econòmic i social sostenible, responsable i transparent, basat en el coneixement i la innovació, fomentant la implementació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) en la gestió de les empreses del territori.

Servir com a plataforma representativa dels municipis associats davant d'altres administracions públiques i organismes internacionals, així com promoure els municipis de la xarxa a nivell nacional i internacional en esdeveniments relacionats amb el desenvolupament industrial.

Impulsar una xarxa de tècnics municipals especialitzats en el desenvolupament dels sistemes productius locals, generant sinergies de treball, compartint recursos, coneixements, eines, bones pràctiques i aplicant models de col·laboració públic-privada.

La incorporació de Paterna a aquesta xarxa reforça el seu compromís amb el desenvolupament industrial i posa de manifest el seu paper com a model a seguir per altres municipis de la comunitat en l'àmbit industrial.període en què la ciutat rep la visita de moltes persones.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal