Mor una gossa després de ser atacada per altres dos cans que estaven solts a La Canyada Mor una gossa després de ser atacada per altres dos cans que estaven solts a La Canyada
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Mor una gossa després de ser atacada per altres dos cans que estaven solts a La Canyada

           


   Una gossa, de raça 'yorkshire', ha mort després de ser atacada per altres dos cans solts sense corretja ni boç --un d'ells potencialment perillós-- mentre passejava amb la seua cuidadora a La Canyada, segons han informat fonts de la família.

   Els fets van ocórrer sobre les 19.20 hores d'aquest dijous, quan la Policia Local de Paterna va rebre una telefonada que alertava que una gossa havia sigut agredida per  un gos llaurador i un 'american stanford', han confirmat fonts municipals.

   Abans de l'agressió, els gossos caminaven solts per la zona i van ser vistos per una parella que va cridar a la policia i va romandre amb ells a l'espera dels agents. Però, els cans van aconseguir escapar i van atacar una altra gossa que passejava amb la seua cuidadora.

   La parella va tractar de separar als animals, al mateix temps que va auxiliar a la dona i a la seua mascota. La gossa ferida va ser traslladada a l'hospital veterinari del polígon de Tàctica, on va entrar en parada cardíaca i va morir durant la nit.

   A l'arribada dels agents al lloc dels fets, es van trobar únicament amb els dos gossos que havien atacat el yorkshire' i van interposar una sanció lleu al seu propietari per haver-los deixat solts.

   Segons han confirmat tant des de l'entorn familiar com a fonts municipals, després de la defunció de la gossa el responsable del  gos llaurador i l''american stanford' i la cuidadora del 'yorkshire' han sigut citats a declarar aquest dissabte en la comissaria de la Policia Local per a aclarir l'ocorregut i comprovar que els animals tenen els seus microxips en regla i complixen amb l'ordenança adaptada a la Llei de Benestar Animal que ha entrat en vigor aquest divendres.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal