Més Compromís avança el seu congrés degut a la renúncia de la seua secretària general Àgueda Micó Més Compromís avança el seu congrés degut a la renúncia de la seua secretària general Àgueda Micó
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Més Compromís avança el seu congrés degut a la renúncia de la seua secretària general Àgueda Micó


En un gir inesperat, Més Compromís ha anunciat que avançarà el seu congrés a principis del pròxim any 2024. Això es produeix després que la secretària general del partit, Àgueda Micó, renunciara al seu lloc degut a incompatibilitats amb el seu nou càrrec com a diputada en el Congrés.

Durant la reunió de l'Executiva del partit celebrada aquest dilluns, es va formalitzar la dimissió de Micó i es va proposar la seua substitució temporal fins al congrés per Amparo Piquer, qui ha exercit el càrrec de responsable d'Organització de Més durant aquest mandat. Piquer també ha estat a càrrec de les negociacions de la coalició amb Sumar i va dirigir la campanya de les eleccions generals passades.

A més, la direcció de Més ha proposat a Pablo Bellver per a ocupar el càrrec de secretari d'Organització en reemplaçament de Piquer. Bellver, qui va ser regidor a Massamagrell entre 2015 i 2019 i cap de Gabinet en la Conselleria d'Educació en la passada legislatura, serà sotmés a votació en el pròxim Consell Nacional del partit.

Aquests canvis, derivats de la renúncia de Micó, han portat al fet que el congrés del partit s'avance al pròxim any, en lloc de celebrar-se de manera ordinària un any després. Segons diverses fonts, s'espera que el congrés es realitze a principis de 2024. Aquesta decisió evitarà un llarg període d'interinitat per a Més Compromís, que és una força política majoritària dins de Compromís.

Les decisions preses per l'Executiva de Més, tant el nomenament de Piquer com l'avançament del congrés, seran sotmeses a votació definitiva en el Consell Nacional del partit, que es durà a terme dissabte que ve.

 

Amparo Piquer


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal