Llíria Jove La programació de la Setmana de la Joventut a Llíria del 16 al 22 de setembre Llíria Jove La programació de la Setmana de la Joventut a Llíria del 16 al 22 de setembre
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria Jove La programació de la Setmana de la Joventut a Llíria del 16 al 22 de setembre

La programació inclourà activitats durant tots els dies, emplaçades entre l'Espai Jove i el Parc Silvestre d'Edeta

La Regidoria de Joventut i Infància de l'Ajuntament de Llíria presenta una nova edició de la Setmana de la Joventut, amb una variada gamma d'activitats programades del 16 al 22 de setembre. Les activitats tindran lloc en diversos espais, com l'Espai Jove i el Parc Silvestre d'Edeta.

Dissabte 16 de setembre - Fira de l'Esport de Llíria

L'equip de Llíria Jove estarà present en un estand en la Fira de l'Esport de Llíria per a informar sobre les activitats de la setmana i els programes previstos per al darrer trimestre de 2023. També es realitzaran jocs i es donaran regals a les persones joves que participen.

Dilluns 18 de setembre - Taller de Jocs Tradicionals

L'Espai Jove acollirà un taller de Jocs Tradicionals de 17.30h a 19.30h. Les persones assistents podran gaudir de jocs com les bales, el sambori o la trompa.
Dimarts 19 de setembre - Taller d'Atrapa-somnis

Un altre taller, aquest cop d'Atrapa-somnis, es realitzarà a l'Espai Jove de 17.30h a 19.30h. Aquí, els assistents aprendran a teixir la tela d'aranya simètrica més popular.

Dimecres 20 de setembre - Vesprada de Paintball i Gimcana

Una vesprada d'adrenalina amb Paintball, un joc d'equip que combina estratègia i diversió, a més d'una gimcana on els equips hauran de superar diverses proves. El trasllat es realitzarà en autobús des de Llíria fins a San Antonio de Benagéber.

Dijous 21 de setembre - Holi Fest

A partir de les 18.00h, el Parc Silvestre d'Edeta es convertirà en un escenari de música i colors amb la celebració del Holi Fest, un festival de música i pòlvores de colors.
Divendres 22 de setembre - Taller de Pintura de Bosses de Roba i Espectacle Còmic "Risas"

Per a clausurar la Setmana de la Joventut, es realitzarà un taller de pintura de bosses de roba a l'Espai Jove a les 17.30h. A les 19.30h, el parc Silvestre d'Edeta acollirà l'esperat espectacle còmic "Risas", amb l'actuació de Cabra Fotuda i María Zamora.

Una setmana plena d'activitats emocionants i entretingudes per a joves de Llíria i voltants. No et perdes aquesta oportunitat de divertir-te i aprendre en la Setmana de la Joventut.






Llíria Jove organiza la Semana de la Juventud del 16 al 22 de septiembre

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal