Llíria es Prepara per a la Fira 'A mos redó' i les Festivitats de Sant Miquel des de hui fins a l'1 d'octubre Llíria es Prepara per a la Fira 'A mos redó' i les Festivitats de Sant Miquel des de hui fins a l'1 d'octubre
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria es Prepara per a la Fira 'A mos redó' i les Festivitats de Sant Miquel des de hui fins a l'1 d'octubre

La Fira "A mos redó" inaugura les festivitats de Sant Miquel a Llíria, oferint una experiència culinària única amb la millor gastronomia local i actuacions de música en viu. La Fira estarà oberta tots els dies des de les 19.00 hores fins al 17 de setembre.

La regidora de Festes, Mª José Llopis, destaca la participació de les entitats locals en els actes festius, subratllant que la programació és diversa i apta per a tots els públics.

La rica tradició musical de la ciutat estarà en el centre de la celebració amb el "Concert dels Bandes" el 23 de setembre, que homenatjarà el compositor Carlos Pellicer.

El programa de festivitats inclou actuacions de la Banda UDP Llíria-Camp de Túria-Serrans, la Orquestra de Plectre "El Micalet", l'Agrupació Musical Edetana "Vicente Giménez", i altres destacades presentacions, culminant amb la Unió Musical acompanyada pel Grup de Danses "El Tossal" el 28 de setembre.

A més de la música, hi haurà una varietat d'espectacles, com el "Tribut a Alejandro Sanz" amb Fran Valenzuela (22 de setembre), teatre amb "Els déus i Déu" de Rafael Álvarez "El Bruixot" (27 de setembre), i l'orquestra PeopleBand celebrant el Mig Any Faller (30 de setembre).

El programa festiu també inclourà activitats per a la població juvenil, visites turístiques, esdeveniments esportius i exposicions.

La fira d'atraccions, situada en el barri de Mura, del 15 de setembre a l'1 d'octubre, serà un altre dels grans reclams de les festes patronals de Llíria. El 20 i 27 de setembre es podrà visitar amb preus reduïts. A més, el 18 i el 25, entre les 18.00 i 20.00 hores, estarà adaptada a xiquets i xiquetes amb trastorn de l'espectre autista (TEA), ja que les atraccions estaran sense llum i so.

La regidora de Festes, Mª José Llopis, destaca la participació de les entitats locals i la diversitat de la programació i l'alcalde Joanma Miguel convida a la ciutadania a unir-se a les festivitats i visitar el Reial Monestir de Sant Miquel.

La ciutat de Llíria es prepara per a donar inici a les seues festivitats de Sant Miquel amb l'esperada Fira "A mos redó", que promet ser una experiència culinària i musical única. 

Des de hui a l'1 d'octubre, els assistents podran gaudir de la millor gastronomia local i actuacions en viu totes les vesprades des de les 19.00 hores fins al 17 de setembre. La regidora de Festes, Mª José Llopis, emfatitza la participació local i la diversitat de la programació. La rica tradició musical de la ciutat serà un punt destacat, culminant amb el "Concert dels Bandes" el 23 de setembre, on s'homenatjarà el compositor Carlos Pellicer. A més de la música, hi haurà una àmplia gamma d'espectacles i activitats per a totes les edats, incloent-hi visites turístiques, esdeveniments esportius i exposicions. L'alcalde Joanma Miguel convida a tots a unir-se a aquestes benvolgudes festivitats en el Reial Monestir de Sant Miquel. No et perdes aquesta emocionant cita!

Programació Sant Miquel 2023


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal