L'entitat INNDROMEDA celebra una jornada sobre la gestió de projectes innovadors L'entitat INNDROMEDA celebra una jornada sobre la gestió de projectes innovadors
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'entitat INNDROMEDA celebra una jornada sobre la gestió de projectes innovadors

En la Mancomunitat Camp de Túria s'ha acollit a les seues instal·lacions a "Inndromeda": Aliança en Tecnologies Habilitadores per al Sistema Productiu de la Comunitat Valenciana, en una jornada que té com a finalitat promoure el coneixement en la gestió de projectes innovadors (I+D+I) orientat a empreses del sector del "Hub Digital".

Les sessions formatives s'han distribuït en dos grups i altres individuals a demanda, on la Mancomunitat Camp de Túria ha funcionat com a vector de transmissió per a facilitar la transformació productiva i reforçar els sistemes útils de la comarca. A més, aquests tallers han inclòs la possibilitat de finançament dels projectes d'innovació i adopció tecnològica per a ser utilitzades quan siga convenient.

Per part d'Inndromeda, Àngel González, responsable d'Innovació Tecnològica, explica que aquest centre d'innovació digital pretén "empapar" d'informació a les empreses sobre el que implica desenvolupar un projecte d'aquestes característiques i conéixer els mecanismes que ho fomenten. "Juntament amb la Mancomunitat hem identificat aquelles empreses que estan en disposició d'exercir aquests projectes que desenvolupen i fan referència a la comarca", afig.

Aquesta jornada de transferència de tecnologia és part del programa "Turia Tech Transfer" realitzat per la Mancomunitat Camp de Túria. El seu objectiu és implantar la innovació i generar solucions digitals per impulsar la riquesa de les empreses tecnològiques de la comarca del Camp de Túria que formen part de l'"Hub Digital". Aquest projecte és finançat per l'Agència Valenciana d'Innovació (AVI), el Fons Europeu de Desenvolupament Regional de la Unió Europea (FEDER) i la Generalitat Valenciana.

Concretament, "Hub Digital" designa una agrupació d'empreses de l'àmbit tecnològic que treballen juntes com un únic sistema per a aconseguir un fi, la innovació. Actualment, aquesta entitat posseeix una web de publicitat sobre els seus serveis, el qual es diu "Hub de proveïdors digitals", finançat per la Mancomunitat Camp de Túria i gràcies a la col·laboració de l'Agència Valenciana d'Innovació.

Mitjançant aquestes iniciatives de foment de la tecnologia, la Mancomunitat Camp de Túria continua treballant per a diferenciar la comarca del Camp de Túria de la resta de regions i incentivar la seua marca com a territori innovador.

    






Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal