L'Audiència de València dobla les pensions que Rubiales haurà de pagar a les filles i que havia fixat un jutjat de Llíria L'Audiència de València dobla les pensions que Rubiales haurà de pagar a les filles i que havia fixat un jutjat de Llíria
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Audiència de València dobla les pensions que Rubiales haurà de pagar a les filles i que havia fixat un jutjat de Llíria

La secció desena de l'Audiència Provincial de València ha ordenat a l'expresident de la Federació Espanyola de Futbol Luis Rubiales que doble de 400 a 800 euros la pensió que paga a la seua exdona per a l'alimentació de cadascuna de les seues tres filles.

Així es desprén de la resolució, a la qual hem tingut accés, en la qual el tribunal estima parcialment el recurs interposat per l'exparella de Rubiales contra una resolució d'un jutjat de Llíria en la qual es mantenia una pensió de 400 euros per a cada filla de Rubiales, encara que sí s'establia que el demandat s'encarregara del 100% dels gastos extraordinaris de les filles.

D'aquesta manera, el tribunal declara que Rubiales haurà de pagar una pensió d'aliments per a cada filla de 800 euros al mes, quantitat que s'actualitzarà anualment d'acord amb les variacions que experimente l'Índex de Preus al Consum.

En gener de 2013 es va aprovar la sentència de divorci i el conveni entre les parts que establia una pensió d'aliments de 400 euros per a cada filla, així com la meitat dels gastos extraordinaris. El jutjat de Llíria va mantenir la pensió, però ara, l'Audiència l'ha doblat.

Per a establir inicialment la contribució alimentària per a les filles, es va tindre en compte que Rubiales va consignar en la seua declaració de l'impost sobre la renda corresponent a l'exercici de 2011 un rendiment net del treball de 97.237,34 euros. En 2014 el seu rendiment va ser de 137.330,73 euros; mentre que en 2020 va ser de 955.078,57 euros.

El tribunal considera que hi ha un "increment substancial" de la declaració de l'impost sobre la renda corresponent a l'exercici de 2011, que va ser la immediatament anterior a la signatura del conveni regulador de novembre de 2012, i les declaracions posteriors del demandant, especialment la corresponent a 2020.

Per a l'Audiència, l'increment "tan acusat" dels rendiments de Rubiales "ha de tenir reflex" en la quantitat de les pensions d'aliments, "i no solament en el pagament íntegre dels gastos extraordinaris".

Aquest fet, segons l'Audiència, "no desvirtua el raonament realitzat per l'actor consistent en el caràcter temporal dels càrrecs que ostenta com a president de la Federació Espanyola de Futbol i com a vicepresident de la UEFA, ja que es comprova l'increment sostingut en el temps, i creixent, dels seus ingressos, sense perjudici que en el cas que els seus rendiments disminuïsquen també amb caràcter durador i de manera significativa, puga interessar la reducció de la seua contribució alimentària per a les seues filles", estableix.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal