L'Ajuntament de Vilamarxant organitza per segon any consecutiu el Curs de Robòtica 2023-2024 L'Ajuntament de Vilamarxant organitza per segon any consecutiu el Curs de Robòtica 2023-2024
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Vilamarxant organitza per segon any consecutiu el Curs de Robòtica 2023-2024

El Centre d'Innovació i Emprenedoria del Túria de Vilamarxant tornarà a ser, per segon any consecutiu, la seu del Curs de Robòtica 2023-2024 impulsat per la regidoria de Promoció Econòmica, dirigida per Víctor Sanchis, i subvencionat per la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital. 

El curs s'iniciarà el dilluns, 16 d'octubre, i finalitzarà la primera quinzena de juliol de 2024. Les classes, en grups de màxim 20 alumnes, s'organitzaran per edats i pels nivells d'iniciació i avançat. Els dilluns s'impartiran les classes dels nivells d'iniciació i els dijous les del nivell avançat, mentre que l'alumnat més jove tindrà horari de 17.30 a 19.00 hores i l'adult de 19.00 a 20.30 hores. 

La inscripció per a formar part del Curs de Robòtica serà mitjançant instància general pel Registre d'Entrada o la Seu Electrònica a partir de la data d'esta publicació fins al dia 8 d'octubre inclusivament. En la instància s'haurà d'indicar el nom i els cognoms de la persona que es desitja inscriure al curs, l'edat i el nivell que considera que posseeix en coneixement de robòtica, a més del correu electrònic i telèfon, i en cas de resultar menor d'edat, el dels seus tutors. 

D'altra banda, la sol·licitud es farà per rigorós ordre d'entrada reservant-se 5 places per grup per a persones amb el risc d'exclusió social, víctimes de violència de gènere o minusvalidesa superior al 33%. Per a facilitar la seua avaluació, s'haurà d'acompanyar la instància amb el corresponent certificat emés per l'Ajuntament de Vilamarxant o la Generalitat Valenciana. Les actes d'admesos, reserves i exclosos es publicaran els dies 10 o 11 d'octubre de 2023. 

El regidor de l'àrea, Víctor Sanchis, ha destacat que l'objectiu de reprendre un any més este Curs de Robòtica és animar a estudiar als veïns més joves: "A través de la nova edició d'esta formació, els joves de Vilamarxant podran enfocar els seus estudis, formació professional o titulacions universitàries a la robòtica, automatització o programes de capacitats professionals molt valorades actualment i en el futur", ha indicat Sanchis.

"Comptem amb aules i equips informàtics totalment capacitats per a desenvolupar este curs. Des de la regidoria és un orgull poder potenciar estes iniciatives innovadores en el nostre municipi", ha finalitzat el regidor.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal