L'Ajuntament de Llíria i Aqualia fan treballs per millorar la xarxa d'aigua al Barri del Barranquet-Jerusalem L'Ajuntament de Llíria i Aqualia fan treballs per millorar la xarxa d'aigua al Barri del Barranquet-Jerusalem
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Llíria i Aqualia fan treballs per millorar la xarxa d'aigua al Barri del Barranquet-Jerusalem

Llíria continua desenvolupant la millora de la xarxa de proveïment d'aigua potable

L'Ajuntament de Llíria i l'empresa de serveis d'aigua potable, Aqualia, han unit forces per a realitzar obres de millora a la zona alta del municipi, específicament al barri del Barranquet-Jerusalem. Aquestes obres són crucials per a garantir un subministrament d'aigua eficient i de qualitat als residents d'aquesta àrea.

L'actuació inclou la renovació completa de les conduccions existents mitjançant canonades de polietilè d'alta densitat. A més, s'instal·laran noves vàlvules de seccionament i es modernitzaran les connexions d'aigua potable als domicilis.

La regidora del Cicle de l'Aigua, Mª Cruz García, ha destacat que aquestes obres representen "una millora significativa en el servei de subministrament, ja que aquesta és una de les zones més elevades del municipi i s'havien detectat problemes de pressió en diverses llars del barri."

Els treballs estan sent coordinats diàriament entre l'empresa constructora, la concessionària Aqualia i els responsables municipals del Cicle de l'Aigua per a abordar qualsevol inconvenient que puga sorgir durant l'execució de les obres.

D'altra banda, Vicente Crespo, responsable de la concessionària i director del servei a Llíria, ha explicat que aquestes accions "suposen un pas més en la modernització de la xarxa d'aigua potable del municipi, especialment en l'àmbit del barri del Barranquet-Jerusalem, on s'estimava que les instal·lacions ja havien superat la seua vida útil."

L'alcalde de Llíria, Joanma Miguel, ha estat seguiment de prop les obres i ha mantingut reunions amb els veïns del barri per a assegurar-se que les seues necessitats i preocupacions són tingudes en compte. Un cop finalitzades les obres, s'atendrà a una demanda llargament esperada per part dels veïns, garantint una millora substancial en el subministrament d'aigua potable i resolent problemes previs de pressió i subministrament a la xarxa.




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal